{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa vertoont opeens agressief gedrag

Papa kan opeens woedend worden en dat op zeer agressieve manier uiten...

Afbeelding blog 'Papa vertoont opeens agressief gedrag'

Nu was ik er altijd heel hard in en vrij duidelijk. Raak mij met 1 vinger aan en je ligt eruit!

Nu 3 maanden nadat de kids geboren zijn heeft papa last van woede uitbarstingen en dergelijke op de meest vreemde momenten. Vanuit het niets begint hij te schreeuwen tegen me (waar de kleintjes bij zijn) en me voor van alles uit te schelden. Dit doet hij overigens ook als de kids langer dan een minuut huilen tegen hem.

Sinds deze week slaat, schopt, knijpt en trekt hij mij het halve huis door... Zonder enig duidelijk bewijs waarom hij dat doet. Het spookt nu door m'n hoofd dat hij dat straks misschien ook wel bij mijn kids gaat doen? Je weet blijkbaar maar nooit. 

Helaas zijn we getrouwd en hebben we kids, dus zomaar de deur uit trappen is geen optie meer. Maar wat moet ik dan wel doen? I honestly have no idea.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je