{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa is militair deel 1

Afbeelding blog 'Papa is militair deel 1' Achtergrond blur afbeelding

We zijn de komende weekjes met z’n tweeën vanwege een oefening. De vorige keer had ik het idee dat Evelyn hier wel wat van mee kreeg. Ze was toen huilerig en soms wat humeurig, en heeft mij toen flink uitgetest met een paar boze buien. De avond voor vertrek heeft Evelyn al “afscheid” genomen zodat ze ‘s ochtends kon blijven liggen.

Week 1: Vertrek

In de ochtend om 6.30 uur was het voor hem nog even de laatste spullen pakken en daarna de deur uit. Evelyn heb ik laten liggen in de hoop dat ze er niks van mee zou krijgen. Mooi niet dus…. Om 7.00 uur lag ze in bed te spelen. Ik heb haar nog laten spelen in de hoop dat ze weer in slaap zou vallen. Dit is nog even gelukt maar om 8.15 uur was het wel klaar en wilde ze er uit. De laatste tijd zijn de nachten wat onrustiger omdat haar kiezen er door komen.

Ik heb haar wat te drinken en een broodje gegeven en voor mezelf ook wat gepakt. We hebben wat gespeeld en om 11.00 werd ze huilerig en zag ik dat ze moe was. Normaal is haar ritme ook wel wat anders en gaat ze pas rond 13.00 uur weer naar bed. Zolang kon ik het nu niet rekken dus ga ik in haar tijdelijk nieuwe ritme mee. Waarschijnlijk gaat het morgen weer anders. Blijkbaar vond Defensie het ook nodig met F16’s te oefenen boven ons huis dus het duurde wel even voor Evelyn weer rustig was.

Middag

In de middag zijn we even boodschappen gaan doen. Ik probeer wel dagelijks even naar buiten te gaan als het weer wat mee zit. Anders voel ik me ook zo’n kluizenaar, daarbij is de hele dag binnen zitten met een dreumes ook niet alles. Zo heb ik de andere oefeningen en uitzendingen ook overleeft. De vorige oefeningen ben ik met Evelyn een paar uur de stad in gegaan. Voor de zwangerschap ging ik ook wel eens zwemmen of veel meer uren werken als dat mogelijk was. Toen ik dit toen aan een medewerker vertelde (die af en toe belde om te vragen hoe het ging tijdens de uitzending van 4 maanden) noemde hij dit “vluchtgedrag”… Misschien is dit zo… Ik noem het nuttige dagbesteding! :p

Avond

‘S Avonds na het eten gaat Evelyn nog even in bad en dan breng ik haar rond 8.00 uur naar bed.

Binnenkort deel 2... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je