{{ message.message }}
{{ button.text }}

PANIEK! Laptop kapot..

Ik had vorige week even dikke paniek. Ik wilde net een serie gaan kijken op mijn laptop en PLOP.... Klaar.

Afbeelding blog 'PANIEK! Laptop kapot..' Achtergrond blur afbeelding

Ik had vorige week even dikke paniek. Ik wilde net een serie gaan kijken op mijn laptop en PLOP.... Klaar. Niets meer.

Die laptop zelf is wel balen, maar goed een nieuwe kopen dan maar. Maar waar ik wel vreselijk van baalde waren alle foto's die ik nog niet op DVD gebrand had of op de externe harde schijf gezet had. Veel foto's van het kdv en van school staan nog wel ergens op een besloten facebook groep en de foto's van vakantie stonden ook nog op de camera, maar dan nog waren er veel foto's verdwenen.

Gelukkig heb ik een handige vent (daar heb ik al eerder over geblogd). Hij ging er wel even naar kijken. En nadat hij een boomut bed heeft gemaakt, de defecte wasdroger heeft gemaakt en de defecte televisie heeft gemaakt, heeft hij ook mijn defecte laptop aan de praat gekregen. En dat in een avondje. Wat was ik blij...!!! Meteen alles op externe harde schijf gezet en op een USB stick.

Ik moest trouwens wel even slikken hoor. Hij ging ermee aan de gang terwijl ik ging trainen. Toen ik terug was lag de gehele laptop uit elkaar. Ik dacht dat het niet meer goed zou komen. Uiteindelijk dus toch wel. En hij werkt weer als van te voren. Alleen mist hij wel wat schroefjes her en der, maar hij doet het dus weer!!! * HAPPY * 

Wat ben ik toch blij met zo'n handige vent!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je