Snap
  • Mama
  • Nieuws

Paniek in het ziekenhuis

Vroeger waren ik en mijn zus soms echt niet uit elkaar te halen. Op een bepaalde dag liep dat een klein beetje uit de hand...

Mijn tweelingzusje had op tweejarige leeftijd een ernstige longontsteking gekregen en moest hiervoor naar het ziekenhuis. Ik miste m’n zusje thuis natuurlijk ontzettend en omdat mijn moeder een aantal nachtjes met haar in het ziekenhuis sliep gingen papa en ik af en toe langs.


Ik had mijn pyjama’tje alvast aan en mocht nog even bij mijn zusje op bezoek rond een uurtje of acht. Ze lag alleen wel in quarantaine. We mochten via het glas naar elkaar kijken, maar echt naar binnen kon ik niet.

Tot er op een gegeven moment een aantal dokters helemaal in paniek waren omdat ze dachten mijn zusje in haar pyjama door de gang te hebben zien rennen. Het was absoluut niet de bedoeling dat zij de gang op kwam omdat de infectie niet verspreid mocht worden.

Pas toen mijn vader de doctoren geruststelde dat ík door de gang rende en ik het tweelingzusje was, was de commotie weer voorbij en mijn zusje herstelde snel.

Hadden we de doctoren toch even goed laten schrikken samen ;-)

9 jaar geleden

Haha nee waren ze zeker niet! Gelukkig is alles goed gekomen :-)

9 jaar geleden

Ik zie de artsen al rondrennen in alle hysterie! Denk niet dan ze heel blij waren.....