{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ovulatietesten

Ok Action fail . Hoera Clearblue

Afbeelding blog 'Ovulatietesten ' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie lieverds eerder hebben gelezen is ronde twee van start gegaan . Ons dochtertje is aan het springen van ongeduld en zou zo graag een broertje of zusje willen.

Na de vroege miskraam en toch ook wel een beetje verdriet hiervan . Vol goede moed begonnen op dag 11 in de ochtend met de ovulatietest van ...... jawel de Action ( toch stiekem ook de Clearbleu).

Voor een koopje heb je 5 testen voor nog geen paar euro. De Clearblue daar in tegen vrij prijzig. Je moet deze echt via internet bestellen om ze zo goedkoop mogelijk te krijgen. 

Vorige maand had ik ook al getest met beide en de Clearblue is heel simpel. Rondje is geen LH piek en een Smiley wel .

De Action dipsticks moeten volgens de gebruiksaanwijzing bij zowel C ( controle ) en T (test) een donkere streel in beide vensters laten zien. Bij een licht streepje in test heb je dus geen LH piek.

Nu zo eigenwijs dat ik ben op dag 11 toch een Clearblue stick gebruikt . Deze glimlachte niet.  Op dag 12 was het streepje op de dipstick van de Action al minimaal donkerder als dag 11 en besloot om op de vroege avond ( telkens op dezelfde tijdstippen ) nogmaals met de Clearblue  te testen.  Zoals je kunt lezen begon het smiley symbool te knipperen. 

Voor mij is het duidelijk . Persoonlijk vind ik dat de testen van Action een onjuiste gebruikershandleiding bijgevoegd hebben.  Want met een lichter streepje kun je dus ook een LH piek hebben. 

Nu zijn we dus gerichter aan het "klussen" en hopen dat we snel weer zwanger mogen worden maar dat het dan goed blijft gaan...

Punt is wel dat ik gisteren ineens een vlaag van misselijkheid kreeg en gevoelige borsten , maar dat zal wel tussen mn oren zitten...  Feit blijft dat mijn schoonmoeder een dag na haar eisprong gelijk al wist dat ze zwanger was. Iemand ook hier al na de bevruchting al een " gevoel ".

Tot snel dan hopelijk babynieuws. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je