{{ message.message }}
{{ button.text }}

Overspannen, oververmoeid of een depressie

Al even zit ik half thuis, ik trek het even niet meer en kan slecht genieten van mijn manneke

Afbeelding blog 'Overspannen, oververmoeid of een depressie ' Achtergrond blur afbeelding

Het sluimert dat stemmetje in mijn achterhoofd. Geniet van je kind, deze tijd komt nooit meer terug.

4 weken geleden knapte ik. Ik was zo moe. Al een jaar lang gebroken nachten. Na een nacht waarin Jack elke tien minuten wakker werdt brak ik. Ik kon alleen nog maar huilen. Op mijn vrije dag samen met Jack lag ik op de bank en hij speelde wel gelukkig maar ik kon niets met hem doen. Ik kon alleen maar huilen. Alles kwam eruit. 

Het was ook best een heftig jaar. Een baby, een vader die er niet was en die wel veel loze beloftes deed. En natuurlijk die gebroken nachten. 

Gelukkig kreeg ik op mijn werk gelijk ruimte. Eerst een week niet werken. Tijd voor mezelf want voor Jack ging wel alles door kdv naar opa en oma. 

Nu 3 weken verder werk ik halve dagen en er komt iets meer rust in mijn hoofd. Morgen voor het eerst naar de psycholoog. Ik moet alles eruit gooien anders blijf ik hier te lang in hangen en dat is het laaste wat ik wil voor mezelf en voor Jack. 

Maar ow ow wat zie ik hier tegenop! Ik ben zo bang dat als ik alles uitspreek wat  er in mijn hoofd omgaat ik nog dieper ga zinken maar ik moet! En ik ga het ook doen ook. 

Hopend dat er dan een mooi zonnestraaltje aan het eind van mijn donkere gedachten is! En kan ik weer echt "genieten" van mijn ventje. 

Gelukkig gaat het goed met de kleine grote man ( op de nachten na) en kletst stapt en speelt vrolijk verder :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je