{{ message.message }}
{{ button.text }}

Overleven met angststoornissen

Mijn blog gaat over mijn leven met angststoornissen en toch een zo "normaal" leven proberen te lijden.

Afbeelding blog 'Overleven met angststoornissen'

hallo allemaal,

Dit is mijn eerste blog en vind het best spannend. Ik lees hier veel verhalen over andere levensverhalen en vond het is tijd dat ik ook van me af ga schrijven misschien zet het voor mij dingen in perspectief.

Eerst mijn situatie in het kort ik ben een vrouw van 28 jaar ben 13 jaar samen met mijn man waar ik inmiddels 2 prachtige kinderen mee heb 2 jongens van 3 en 1. Ik werk 4 dagen in de week en probeer daarnaast ons huishouden te runnen en tussendoor leuke dingen te doen met mijn gezin. 

Het klinkt allemaal zo mooi en dat is het ook maar helaas zit er ook een rauw randje aan ik kamp namelijk al 14 jaar met 2 verschillende angststoornissen namelijk hypochondrie en emetofobie. 

Met deze blog en misschien meerdere zal ik stukjes vertellen hoe het is om dit te hebben en hoe ik hier mee probeer om te gaan in mijn dagelijks leven ( dat is namelijk soms nogal een uitdaging vooral met 2 kinderen erbij). 

Het is allemaal begonnen 14 jaar geleden nadat ik geslaagd was van de middelbare school die zomer ben ik ingestort en voor het eerst in therapie gegaan helaas volgde er in de jaren en er nog veel meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je