{{ message.message }}
{{ button.text }}

Over tot de orde van de dag

Afbeelding blog 'Over tot de orde van de dag'

De rust keert terug....
En dan heb ik het nu eens niet over zoonlief, maar over mezelf. Nadat Mamaplaats mijn blog had opgepikt en geplaatst, waren er zoveel reacties en er was zoveel herkenning dat ik gewoon opgelucht was en er een soort rust over me heen kwam. Zo fijn al die herkenning, al die mooie woorden. Je staat niet alleen, dat weet je wel maar deze bevestiging is gewoon soms net even nodig. 

Dus we gaan weer over tot de orde van de dag. School, zwemles, afspraken, boodschappen, huishouden. Je kent het wel. Vandaag ging ik boodschappen doen met buufdin, en kleine vriendje van 3 maanden. Na ongeveer de helft van de boodschappen begon de kleine man een gezicht te trekken en buufdin kent haar pappenheimer natuurlijk. Haast geboden, code bruin!!! Helaas roken we al gauw dat haast te laat was en werd het menneke in de kofferbak verschoond. Hij ging zonder broek mee de auto in, dus iedereen weet hoe laat het was😂. 

Thuis even lekker gerommeld en toen racen naar de schoonheidsspecialiste. Ik vond het wel eens tijd om mijn wenkbrauwen ( wat ervoor door moet gaan) te laten waxen, evenals mijn snor 😋. Een lichte donzige rand haartjes op mijn bovenlip waar ik me vreselijk aan stoor. Lang verhaal kort.... doe dit NIET vlak voor je je op het schoolplein moet vertonen!!!🤦‍♀️🤦‍♀️. Ze staan nu nog in de fik 😅. 

Daarna tasjes ingepakt voor de mannen, die gaan alle drie uit logeren morgen want deze mama gaat weer naar een congres! En morgen lig ik na een lange dag vol workshops, sprekers en een festival in een van der Valk hotel een nacht door te slapen ( hoop ik). Geen mini die midden in de nacht muggen hoort en de pan uit flipt en ook geen hoofdbonkende prikkelegel. 
Toen nog even de zwemles van de mini en nu eindelijk met de beentjes omhoog. Nou ja, even dan want het avondritueel gaat over twintig minuten van start. Dat is zeer strak gepland want ook daar van afwijken is met een prikkelegeltje niet zo handig. 
Ik geniet nog heel even van de rust dus. 
Tot de volgende blog maar weer!!! 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je