{{ message.message }}
{{ button.text }}

Over te veel hooi op je vork nemen

Afbeelding blog 'Over te veel hooi op je vork nemen' Achtergrond blur afbeelding
De meeste moeders hebben volgens mij al snel de neiging om' te veel hooi op de vork' te nemen. Je wilt immers ALLES zijn: een lieve moeder, aantrekkelijke partner, attente vriendin en goede werkneemster ( door de crisis extra gedrild, want 'tijd is immers geld' ). Daarnaast zijn klusjes op school, bergen was, slechte nachten en een sociale verplichting hier en daar nauwelijks te vermijden. Heb jij soms ook het idee dat je op de dagen dat je 'thuis' bent niets nuttigs gedaan hebt? Ok, ik ga hier absoluut niet ontkennen dat ik perfectionistisch ben, maar voor mij voelt dat af en toe echt zo. Als ik dan in mijn hoofd een lijstje afdraai met mijn gedane bezigheden van die dag, dan zijn ze tot mijn grote verbazing en tevredenheid niet eens op twee handen te tellen. De laatste week merk ik dat ik af en toe tot over 'het randje ga'. Mijn perfectionistische aard zorgt er lichtelijk voor dat ik mezelf voorbij loop. Ook merk dat ik me op mijn werk minder goed kan concentreren. Tijd om even aan de bel te trekken, dus morgen ga ik met een goede vriendin de stad in om gezellig samen een pizza eten. Maar nu eerst even een wasje doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je