Snap
  • Mama

Ouwe tang, blijf van mijn kind.

Daar zat ze, aan de rand van het peuterbadje. En daar liep hij, mijn ventje van nog geen twee jaar.

In het peuterbad van centerparcs is het altijd gezellig druk. Iedereen speelt met elkaar en met elkaar speelgoed. Soms wordt er iemand omver geduwd of gelopen. Soms wordt er voorgedrongen bij het kleine glijbaantje, maar het is er gezellig. Althans dat vind ik. 

Zo ook afgelopen weekend. Ik had Nemo, ons opblaasvisje, meegenomen en samen met nog een paar zaten we in het peuterbadje. En daar aan de rand zat zij... een oud besje. Ze keek al boos om zich heen. Ik had er niet zo'n erg in totdat het gebeurde!

Het visje van mijn mannetje was bij een ander kindje en hij ging op onderzoek uit. En daar zag hij het.... een gietertje aan de rand van het badje. Glimlachend liep hij erheen en pakte het gietertje op. Binnen een paar seconden werd het gietertje uit zijn handen getrokken. Gelukkig laat mijn ventje zich niet zo snel uit het veld slaan en wilde het gietertje nogmaals pakken. En wat deed die ouwe tang? Ze begon mijn ventje aan zijn kleine armpjes te trekken omdat hij het gietertje niet mocht pakken. Beetje verbaasd liep ik erop af, pakte mijn ventje op en legde uit dat hij er niet mee mocht spelen. Met hem in mijn armen liep ik weg, maar het liefste had ik willen roepen: Ouwe tang, blijf van mijn kind af! Ik heb het niet gedaan. Weggelopen en doorgespeeld, maar vanaf dat moment hield ik erin de gaten. Toch bizar? Je gaat een kind toch niet aan zijn armen trekken?

Hebben jullie wel eens zoiets meegemaakt? Wat deden jullie toen?

8 jaar geleden

Ik heb wel bedacht dat ik misschien de volgende keer er wel wat van ga zeggen. Ik snap ook niet waarom mensen zo doen. Ook niet tegen een hond.

8 jaar geleden

Oh wat knap dat jij je mond dicht kon houden. Laatst begon een man te brullen tegen onze hond omdat hij los liep en toen schoot ik al uit mijn panty. Onze hond deed helemaal niks, hij luistert perfect en stond alleen te kwispelen. Wil zelf niet weten hoe ik in deze situatie zou reageren, maar ik denk dat in bang zou worden van mijzelf.

8 jaar geleden

Nee ik vond het ook bizar. Zoiets doe je toch niet?

8 jaar geleden

Ja ik was te verbaasd en wilde er ook geen scène van maken.