{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oudergesprekken. Leuk? Spannend? Saai?

Het is weer oudergesprekken tijd. Hoe ga jij ermee om? Vind je het leuk? Of juist heel saai?

Afbeelding blog 'Oudergesprekken. Leuk? Spannend? Saai?'

Om mij heen hoor ik weer veel mensen praten dat de oudergesprekken eraan komen. Ook ik zit vandaag na schooltijd tot half 10 op school voor de oudergesprekken. Een erg lange dag voor iemand die om half 8 begint. Leuk om al die ouders te zien, maar wel erg vermoeiend. Na zo'n dag zit ik altijd voor pampus op de bank. Ook leuk voor mijn man... ;-)

Hoe ervaren jullie de oudergesprekken? Kijk je ertegen op? Vind je het spannend?

De ouders die ik nu al heb gehad vinden het allemaal erg leuk om te horen hoe hun kind het doet. Ook vinden ze het erg fijn om te weten of hun kind op schema loopt! En natuurlijk het bij kletsen met de juf!

Ik heb koekjes neergezet en op de gang kunnen ze koffie of thee pakken. Alvast een goed begin. Mijn ouders zijn vaak allemaal op tijd en zelf hou ik ook van het aanhouden van het schema, dus je zal mij bijna niet uit zien lopen. Van tevoren heeft de directie de ouders gemaild over de onderwerpen die bij ons aan bod kunnen komen. Zo kunnen ouders zich goed voorbereiden en weten wij waar we over kunnen praten. Onze leerlingen hebben nog geen rapport gehad, dus daar kunnen we het nog niet over hebben.

Ondertussen heb ik 20 gesprekken gehad en moet ik er nog 4. Ik ga nog even door. 

Fijne avond!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je