{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oud en Nieuw

Wat wij gaan doen met oud en nieuw

Afbeelding blog 'Oud en Nieuw' Achtergrond blur afbeelding

Wat wij gaan doen met oud en nieuw?

Eerder bleven wij bijna elk jaar gewoon thuis, met z'n tweetjes. Ook toen we nog geen kinderen hadden, we zijn wel eens bij vrienden geweest en volgens mij ook wel eens bij familie, maar eigenlijk vonden wij het thuis wel net zo leuk. Lekker knus op de bank met een oliebol en een glaasje van het één of ander en dan tv kijken.

Toen we de kinderen klein hadden, bleven we sowieso thuis, veel makkelijker. We hadden wel eens visite, maar we gingen niet weg. De kinderen sliepen ook dwars door alle vuurwerk heen, dus we hadden echt een avond voor onszelf.

Toen de kinderen ouder werden, kregen ze op oudjaarsavond wel een oliebol als toetje na het eten en daarna staken we alvast wat vuurwerk af, zodat de kinderen hun oud en nieuw al hadden gehad. Maar 2 jaar geleden werd maxispruit voor het eerst wakker van het vuurwerk. Hij kwam beneden en heeft met ons naar het vuurwerk gekeken. Daarna ging hij weer lekker slapen.

Dat gaf ons de "moed" om het vorig jaar eens te proberen om weg te gaan met oud en nieuw, naar mijn ouders. De kinderen gingen rond een uur of 8 naar bed, waarna de volwassenen tijd hadden voor een oliebol, een drankje en een spelletje. Om kwart voor 12 hebben we de kinderen uit bed gehaald, zodat ze nog een oliebol konden eten voor middernacht. Mijn moeder, de kinderen en ik hebben toen voor het raam staan kijken naar het vuurwerk dat mijn vader en mijn man (hey, niets brengt mannen dichter bij elkaar, dan samen fikkie stoken toch :D ) samen vuurwerk afstaken. Daarna nog even zitten tot het meeste vuurwerk voorbij was en toen naar huis met de auto. Thuis in bed sliepen de kinderen al snel weer, dus het was een succes!

Dit jaar gaan we dus hetzelfde doen, ik heb er zin in!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je