{{ message.message }}
{{ button.text }}

Origineel cadeautje... verjaardagskalender

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeautje..?? Wat dacht je van een fotokalender! Zelf te ontwerpen!

Afbeelding blog 'Origineel cadeautje... verjaardagskalender' Achtergrond blur afbeelding

Altijd lastig om weet iets origineels te verzinnen om cadeau te geven aan je partner en/of andere familieleden. Voor de Opa's en Oma's worden tijdens hun verjaardagen bedolven onder de knutselwerken van de kleinkinderen, maar die worden meestal na een paar weken (of soms wel maanden) weggehaald. Sommige knutselwerken worden bewaard, andere niet. Tja ze kunnen ook niet alles bewaren.... Doen wij ook niet...

Nu was ik dus op zoek naar een leuk origineel cadeau en ik heb iets gevonden wat voor ons helemaal aan de verwachting voldoet! Wij hebben deze keer een verjaardagskalender gemaakt. Ik heb wat leuke foto's van de kinderen toegevoegd en wat leuke verjaardagsquotes. Het is super makkelijk te maken bij Fotofabriek.We hadden het ook snel binnen met goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Je moet wel even de software downloaden, maar dat is zo gedaan. De lay-out van de kalender is al ingevuld. Je hoeft alleen de foto's in te voegen.

Opa en Oma vonden het een super cadeau! Ze waren er super blij mee. Hebben ze toch weer iets originelers gekregen dan een knutsel (wat overigens ook altijd leuk blijft en ze ook gehad hebben) of een geschilderd potje. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je