{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opruim Woede. It happens so now and then.

Opruim Woede: It happens so now and then... And now is then :-)...Hahaha

Afbeelding blog 'Opruim Woede. It happens so now and then.' Achtergrond blur afbeelding

Opruim woede, soms wordt ik ermee overspoeld en soms totaal niet! Momenteel schommel ik er tussen in. Het ene moment wil ik alleen maar ruimen en het andere moment totaal niet. Zo ook nu. Kids hebben het weekend heerlijk gespeeld en tja dat brengt ook chaos in de woonkamer met zich mee (en dan heb ik het nog niet eens over de slaapkamer), maar heb nu geen zin om dat op te ruimen. Morgen zal dat waarschijnlijk totaal anders zijn hahaha. 

Maar goed. Tijdens mijn opruim "aanvallen" moet alles er aan geloven (en dat is soms ook nodig) zo afgelopen week ook weer eens de knutsellade van dochterlief uitgezocht. Alles waar op gekleurd is weg gegooid en alles waarin geknipt is ook. Tevens de kasten leeg gemaakt (daar worden vaak dingen neergezet om uit handen van de kinderen te blijven) en even de kledingkast van de kinderen uitgezocht, foto's gemaakt en het een en ander te koop aangeboden op marktplaats en facebook.

Alleen zo tijdens het verblijf van de Goed Heilig Man in het land moet ook het speelgoed eens goed onderhanden genomen worden. Even kijken waar ze nog wel veel mee spelen en wat niet. Kijken wat weg kan, wat voor een klein prijsje verkocht kan worden of wat weggegeven kan worden aan het goede doelen. Maar ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. 

Ja onze kinderen hebben heel veel speelgoed en ze komen ook iedere week van Opa en Oma thuis met nog meer. Oma is namelijk nogal fan van de kringloopwinkels en rommelmarkten. Op zich geen probleem, maar wel als deze rommel dan weer bij ons beland. Vorig jaar kregen de kids beide een volle grote shopper vol aan Sinterklaas cadeautje en in januari hetzelfde voor de verjaardagen. En dan allemaal grote dingen, zo kreeg onze zoon maar liefst vier grote speelgoed auto's die allemaal weer andere geluiden maken. Hij kijkt hier helemaal niet naar om, dus die gaan van de week richting berging en daarna de deur uit. Maar zo nog veel en veel meer: Barbies waarvan de haren volledig in de knoop zitten dat als enige optie overblijft om ze kaal te knippen (en dan zijn het nog van die nep Barbies die er eigenlijk niet uit zien), herrie microfoons, kroontjes die al kapot gekocht worden... en het is allemaal zo lief bedoeld van Opa en vooral Oma... maar blij zijn wij niet, de kids daarin tegen natuurlijk wel. Praten helpt niet (zie een van mijn vele eerdere blogs haahha).

Maar goed morgen dus weer als een wervelwind door het huis heen en dan ook maar eens met de plumeau zag ik... Oh ja en dan badkamer moet een goede sopbeurt en.. en... en... hahaha genoeg te doen dus..Heb alleen geen vast schema. Misschien is dat wel handig als ik nu alles aan kant heb ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je