{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opnieuw naar de gynaecoloog!

Mijn dochter is vandaag 16 maanden geleden geboren! En Ik?? Ik ben nog steeds de oude ik niet...

Afbeelding blog 'Opnieuw naar de gynaecoloog!'

Hoi lieve dames, 

Ik heb een vervelend probleem: namelijk enorm bloedverlies. Ik word er niet goed van. 

Na de bevalling van mijn dochtertje zaten we gelijk op de heerlijke roze wolk en genoten intens van elk moment met onze dochter en natuurlijk 2 jongens.

Ik heb na de bevalling van mijn tweede kindje ruim 18 maanden bloedverlies gehad. Ik dacht, ach dat zal niet nog eens gebeuren. Maar helaas wel dus. Het is weer raak: 16 maanden geleden is dochterlief geboren en ik bloed nu al ruim 15 maanden.

Alles ben ik aan het proberen: van spiraal tot medicatie tegen hevige nabloedingen, niets helpt. Niemand lijkt een oplossing te hebben voor mijn probleem. Ik voel me vies... ben bang dat mensen me ruiken omdat het ondertussen gewoon stinkt althans dat vind ik zelf! Ik douche het liefste meerdere keren per dag!

Vanmiddag ga ik opnieuw naar de gynaecoloog in hoop dat die nog een oplossing heeft voor dit probleem! Elke keer denk ik: Oh het wordt minder zou het dan eindelijk stoppen?? Helaas weer te vroeg gejuicht... Het blijft maar doorgaan! 

Duimen jullie mee?? In hoop dat er een oplossing is?? We houden moed!! Het moet toch wel een keer stoppen?

 

Liefs proudmom92

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je