{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ophef over 365 uit pakjes eten, maar...

Doen we niet een beetje overdreven? En eet jouw kindje niet stiekem 365 dagen uit een potje?

Afbeelding blog 'Ophef over 365 uit pakjes eten, maar...'

Vlogger The Suburban Dad gaat een uitdaging aan met zijn 3 kinderen en zijn vrouw. Ze eten 365 dagen met Honig producten. Een concept wat vast door een hip reclamebureau bedacht is en nu flink gepromoot wordt. Misschien was het zelfs wel bedoeld om ophef te veroorzaken?! Want ineens heb je tegenstanders: de 'health-freaks'. Je hebt er honderden, allemaal met een eigen blogsite en een eigen mening. Dé inhaker van het moment is nu de Honig campagne, die echt niet door de beugel kan (volgens de health-freaks)...

Zelf houd ik erg van eten, het liefst vers. Maar als mama heb ik het erg druk en geef ik eerlijk toe: wij koken regelmatig uit pakjes en zakjes. En ook ons dreumesje eet gemiddeld 4 dagen in de week een groentepotje. Simpelweg omdat het na een lange dag opvang voor ons belangrijker is om samen even te spelen in plaats van in die tijd een verse maaltijd te bereiden met een hongerig en huilend kind aan je been. 1 minuut in de magnetron, ping. Klaar...

Ik begrijp de blogsters wel met hun eigen kook imperium. Bijvoorbeeld Koken met Karin. Zij is nu de facebookpagina 365 dagen ZONDER pakjes en zakjes gestart... Maar ik vraag me af, mama's van nu, is het haalbaar om zonder potjes, pakjes en zakjes te koken? Ik vind dat lastig plus zo erg is het toch niet?! Of sta ik hier alleen zo in? Ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je