{{ message.message }}
{{ button.text }}

Open en eerlijkheid!!

Open en eerlijkheid,gelukkig met mijn gezin en alle liefde er in en erom heen maar ja die wens.....

Afbeelding blog 'Open en eerlijkheid!!'

Daar zit je dan op je werk,tussen allemaal kinderen van een paar maanden oud tot 12jarige kinderen.... Daartussen lopen ook mijn (2 Bonus en 1 eigen) kinderen!!!! 

Alle 3 voelen ze als eigen!!! Maar toch knaagt er iets.... Ik zou graag er nog een kindje bij willen... En dat voor iemand die altijd riep ik wil geen kinderen en al helemaal geen kerel met kinderen!!!! En nu nu kan en wil ik me geen leven indenken zonder mijn gezin!!!! 

En toch is het niet genoeg..... 

Zou dat te maken hebben met de zwangerschap en geboorte van onze jongste? Er achter komen dat je al bijna 22weken zwanger bent, terwijl dat nooit kon.... Na 10 weken bewust zwanger zijn veeeeeeeel te vroeg bevallen zijn? Na een goede start van ons kereltje toch met spoed met toeters en bellen overgeplaatst worden naar het WKZ in Utrecht???  Of gewoon er nog eentje bij willen?? 

Ik zou niets liever willen!!! Maar mijn partner wil het eigenlijk gewoon niet meer.... Merk dat ik dat hem kwalijk begin te nemen,dat heb ik ook met hem besproken en hij snapt mij gelukkig en ik zijn reden ook echt wel!! 

Nu we daar over gesproken hebben ben ik zo blij dat ik dat gedaan heb en ben ik wat rustiger in mn hoofd haha qua het hem kwalijk nemenen heb ik begrip voor hem. Maar goed daarbij blijft de wens natuurlijk wel..... 

Groetjes een mama met rammelende eierstokken haha

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je