{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opa en oma zijn terug van vakantie

Mijn ouders zijn terug van vakantie. En ze zijn helemaal blij om de kleinkinderen weer te zien.

Afbeelding blog 'Opa en oma zijn terug van vakantie'

Mijn ouders zijn bijna drie weken op vakantie geweest naar Portugal en Spanje en ze hebben een heerlijke vakantie gehad. Dus dat is super fijn voor ze. Ik had mijn ouders gebeld met de vraag hoe de vakantie was geweest en ze vroegen meteen naar de kleinkinderen. Ze zijn afgelopen donderdag meegegaan naar het consultatiebureau omdat ze ook heel graag de kleinkinderen weer wilden zien. Gisteren zijn ze ook nog langs geweest en dat was voor Jasmijn weer dolle pret. Boekje lezen met opa en oma en daarna andere spelletjes doen.

Mijn vader vroeg gisteren aan mij wanneer Jasmijn weer een dagje naar mijn ouders komt. Aanstaande zondag wordt mijn vader 65 jaar en daar gaan wij naar toe. Mijn ouders zien de kleinkinderen dan ook weer. Binnenkort gaat Jasmijn een dagje naar mijn ouders en mijn ouders verheugen zich daar nu al op. Ze gaat dan bij mijn ouders in bad, mijn moeder gaat met haar winkelen, naar de speeltuin. Ze zijn de hele dag met haar in de weer. Als we Jasmijn dan ophalen bij mijn ouders dan vertellen ze een uur lang wat ze met haar hebben gedaan en hoe ze heeft gereageerd. Als Jasmijn thuis komt is ze altijd heel erg moe en ze slaapt meteen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je