{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op zoek naar .....?? Naar wat eigenlijk?

Afbeelding blog 'Op zoek naar .....?? Naar wat eigenlijk?'
Heb je dat ook weleens dat je op zoek bent naar iets maar eigenlijk niet weet naar wat? En dat bedoel ik niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Ik heb een mooi leven en heb net nog gereageerd dat ik me compleet voel.. Dit is ook zo, maar soms door alle dagelijks omstandigheden voel ik me zo ... ja zo niet lekker in mijn vel Lekker tegenstrijdig, en als ik dit schrijf vraag ik me ook af wat ik nou zit te klagen en waarom ik dit met jullie deel. Maar dit schijnt bloggen te heten, ook af en toe iets meer laten zien dan de oppervlakte.. Er spelen op dit moment een hoop dingen waardoor ik soms vergeet te genieten. Mijn vriend is op zoek naar een baan, m'n opa ligt in het ziekenhuis, ik loop zelf bij de neuroloog voor chronische hoofdpijn, m'n moeder begint van alles te mankeren en emotioneel speelt er ook genoeg in mijn familie. Maar wat stelt dit nu eigenlijk voor als je kijkt naar andere die het zoveel slechter hebben.. Ik heb een prachtige gezonde zoon, een lieve vriend, een leuke baan, een mooi huis, mijn ouders, schoonouders en zelfs nog 2 opa's en 2 oma's dus je zult wel denken wat klaag je dan, tja dat vraag ik me ook af. Gewoon omdat ik niet lekker in me vel zit en m'n hoofd overloopt denk ik. Ik verwacht teveel van mezelf en wil voor iedereen klaar staan, alleen loop ik daardoor mezelf een beetje voorbij. Mijn goede voornemen is/was beter voor mezelf zorgen en niet alleen voor anderen. Nu twee weken later lijkt dat voornemen alweer weg te dobberen naar de achtergrond. Terwijl ik dit zit te tikken zit ik tussendoor naar buiten te staren en zie ik de eerste sneeuwvlokjes dwarrelen, zo mooi en zo vergelijkbaar met hoe ik me voel. Al die vlokjes zijn gebeurtenissen uit het verleden die me maken tot wie ik ben, ze vinden allemaal hun weg, ieder op z'n eigen manier en smelten zo samen dat het een geheel wordt. Net als ik.. Dat is volgens mij de gedachte van bloggen, je gedachten delen en op een rijtje zetten om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat alle gebeurtenissen een reden hebben en je compleet maken...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je