{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op zoek naar Lola

Soms...

Afbeelding blog 'Op zoek naar Lola' Achtergrond blur afbeelding

Soms denk ik dat ik mezelf een beetje kwijt ben. Of het nu ligt aan dat ik ouder ben òf dat ik moeder ben of allebei, ik weet het niet.
Ik zou mezelf beschrijven als fladderaar, grappig, enthousiast, relaxed, rustig, maar ook druk. Ik kan niet stil zitten, ik wil steeds maar door blijven gaan...
Maar.... Waar is díe Lola soms of misschien wel vaak??
Ik kan met mijn twee kleintjes niet meer altijd relaxed zijn, want er moeten dingen gebeuren (vind ik)... Schoonmaken en opruimen en de was enzo.
En ik wil helemaal niet steeds maar door blijven gaan, ik heb juist wel eens rust nodig. Gewoon even helemaal niks.
Het is druk met m'n twee kleintjes, weinig momenten voor mezelf.
Soms ben ik wel weer echt Lola, dan maakt het allemaal niks uit en geniet ik van alles. Maar meestal is Lola een beetje kwijt, omdat er nou eenmaal dingen moeten en dan mis ik de Lola die ik altijd wel zou willen zijn. Ik probeer nog een weg te zoeken in méér Lola zijn, want ik wil Lola niet kwijt zijn.

Voor nu ben ik in ieder geval even helemaal Lola, wijntje in m'n hand, lach op m'n gezicht en denkend aan m'n kleintjes die in het land zijn van je ogen dicht :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je