{{ message.message }}
{{ button.text }}

op zoek naar gratis producten!

Afbeelding blog 'op zoek naar gratis producten!'

Geld of moet ik zeggen GELD! tja... het is namelijk een groot woord! Bijna alles draait om geld.... ha ha! hoe vaak kun je het woord Geld in een zin gebruiken.. .nou.. ik heb mijn best gedaan toch? :-)  maar goed, daar gaat het niet om in deze blog.  Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar zo goedkoop mogelijke uitjes, kleding en spullen! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat ik dat leuk vind! Het speuren is onderhand gewoon een soort van hobby geworden. Eigenlijk was ik nooit zo bezig met goedkope uitjes, marktplaats, gratis producten en kortingsacties. Totdat ik een paar jaar geleden mijn achterbuurvrouw (vriendin ondertussen) ontmoette. Zij wees mij bijvoorbeeld op de gratis producten acties. Je weet wel , producten met een sticker er op. Je moet dan later je geld retour vragen via internet of door iets op te sturen.. .pfff wat een werk , daar doe ik niet aan mee hoor!   Dacht ik altijd. Maar nu! Nu staat mijn reactie heeeeel ver af van de reactie die ik toen had. Want wat geweldig! wat kun je veel producten gratis proberen! Ik doe het nu 2 jaar en we hebben beide jaren voor rond de 150 euro aan gratis producten binnengehaald!!!!!!!! Ongelooflijk toch? In het begin is het wat gestoei met bonnetjes, codes enz, maar tegenwoordig heb ik mijn handigheid gevonden. Ik schrijf alles in mijn schriftje en aan het eind van het jaar maak ik de balans op. Het is gewoon een sport geworden, vooral als je het samen met iemand doet is het leuk. Dan belt mijn vriendin weer op.... Heb je die actie al gezien? zullen we weer op pad gaan vandaag? We hopsen de verschillende supermarkten af en komen heeeel trots met een tasje (of soms gewoon 1 product) gratis producten thuis. Of er hangt ineens een tasje aan mijn deur... och tja.. pauline is weer boodschappen wezen doen en een gratis product tegen gekomen! Leuk toch, zulke verassingen?  En als het iets is dat hier niet opgegeten of gebruikt wordt.. .nou dan gaat het door naar iemand die het wel gebruikt/ lust. Geen probleem!   Ben jij ook zo;n speurder of vind het maar belachelijk dat gespeur?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je