{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op zoek naar goede anti conceptie!

Vrijdag gaat mijn spiraaltje eruit maar nu weet ik niet mee wat ik wil???

Afbeelding blog 'Op zoek naar goede anti conceptie!'

Sinds de bevalling van Suzannah ben ik aan het rommelen met mijn cyclus :-( Eerst blijf ik maar na bloeden en moet ik 2keer gecuretteerd worden ivm achter gebleven placenta, dan krijg ik een te lichte pil waardoor ik blijf bloeden......dan een spiraaltje waar ik ook maar bij blijf bloeden maar geadviseerd word het nog maar even aan te kijken want het gaat echt over...

BIJ MIJ DUS NIET :-(

Ik heb een cyclus van 28dgn en zelf positieve ovulatie testen en positieve zwangerschapstesten gehad!! Bloedverlies moest minder zijn als normaal maar ik bloed gewoon 7dgn lang om dan 21dgn daarna weer op nieuw te beginnen. En nu zelfs na 12dgn al weer ongesteld.

Wie kan me adviseren in het kiezen van een goede anticonceptie?

Koperspiraal?

Prikpil?

Pleisters?

Gewone pil?

Ik had voor het stoppen met de pil de DIANE35......ik mag ervan uitgaan dat ik die niet meer mag gebruiken toch? hahaha moet je ook niet willen hoor maar voor ik een goede pik gevonden had hebben we er geloof ik een stuk of 10 geprobeerd en geen van alle deden het zo goed als de DIANE-pil en toen heeft de huisarts besloten dat ik deze mocht blijven gebruiken en dat heb ik dus zo'n 10jr gedaan. Maar wat nu???

HELP!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je