{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op vakantie zonder kind.

Vanessa is inmiddels 3 jaar oud. Eigenlijk ben ik altijd dag en nacht bij haar geweest. Maar........

Afbeelding blog 'Op vakantie zonder kind.' Achtergrond blur afbeelding

Over 25 dagen is het dan zo ver. We vliegen, met nog drie vrienden twee heerlijke weken tegemoet op Curaçao. zonder haar. 

Buiten het feit dat ik er enorm veel zin in heb roept het ook wat gemengde gevoelens op. 

Ik ben in de afgelopen jaren welgeteld één keer op vakantie geweest en dat was zelfs nog voordat ik moeder werd. na een heftige babyperiode met koemelkallergie, alles er op en eraan, kwam het er gewoon niet van. (Hier zal ik later nog een blog over plaatsen)

Op naar Curaçao dus! Best heerlijk. Maar ook wel raar. Als je dan opeens je kroost niet meer aan je been hebt hangen. Dat is een klein beetje alsof je opeens geamputeerd bent. Want je kinderen, die zitten zo verankerd in je wezen, dat het bijna is alsof er een deel van jezelf ontbreekt als je ze niet bij je hebt. 

Aan de andere kant ben ik wel echt iemand die dit soort dingen nodig heeft. Even geen mama zijn maar gewoon weer mijn eigen ik. net zoals Mijn dochter een eigen persoontje is. 

Vanessa heeft in ieder geval al erg veel zin in haar "vakantie" bij papa en lijkt er helemaal geen moeite mee te hebben dat mama straks weg is. Wat word je ook groot! 

Zou jij alleen zonder kinderen op reis gaan en waarom wel of niet? Voor wie dit ook wel eens heeft gedaan ben ik erg benieuwd hoe dat ging? Heb je lekker kunnen ontspannen of bleek het moederbloed toch te kruipen waar het niet gaan kan? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je