{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op vakantie zonder dreumes

Afbeelding blog 'Op vakantie zonder dreumes' Achtergrond blur afbeelding

Als moeder ben ik in een wereld terecht gekomen waar je het als moeder nooit goed kan doen. En aangezien wij moeders blijkbaar de onbeheersbare drang hebben om andere moeders neer te halen, ga ik jullie nazi-moeders nog iets geven om over te zeuren (voor het geval jullie inspiratie op was).

Momenteel zit ik namelijk aan de andere kant van het water, mijn tweede thuis, Londen :D MAAR!! Mijn mini-me en mijn lieftallige wederhelft zitten thuis. Inderdaad. Ik heb mijn vriends lot gelegd in de handen van een dreumes van 22 maanden.

Onze kleine draak zit de laatste paar weken in een mama-fase. Mama is de wereld en papa is bijzaak (tot een paar weken terug was het andersom). Dus hoe kan ik als moeder dan weg gaan? Voor een HEEL weekend??!!
Tja, een heel hectische periode heeft mij zo leeg getrokken, dat ik moest opladen. Ik ga niet alles hier typen, de mama-agenten zitten waarschijnlijk toch nog steeds het stuk te lezen dat ik mijn kind heb achtergelaten en vragen zich af hoe snel ze de kinderbescherming moeten bellen, want hij krijgt ook nog steeds geen geraffineerde suikers.

Dus ik zit met een vriendin het prachtige, veelzijdige en drukke Londen.

Natuurlijk mis ik mijn kind. Zeker als ik hoor (na het gevraagd te hebben) dat hij naar mij heeft gevraagd. Maar ik heb twee stoere mannen thuis die het, met de hulp van opa en oma (waar de draak super heeft geslapen vannacht) helemaal gaan redden tot morgenmiddag.

En hoe erg ik mijn mannetje ook mis (en wat alle mama's ook zeggen die andere moeders een schuldgevoel MOETEN geven, alleen omdat zij een andere (blijkbaar superieure) opvoeding hanteren) ik weet dat ik de goede keus heb gemaakt. Ook als moeder is het belangrijk om soms even stoom af te blazen :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #vakantie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je