{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op vakantie met kinderen

Er was eens een Bonusmoeder Stiefmoeder? Nee dat kan niet meer! De nieuwe vrouw van papa moet vooral leuk zijn

Afbeelding blog 'Op vakantie met kinderen'

Vakantie!

Ik ga met vakantie.
En ik ben al weken bezig met voorbereiden.
En dat is raar, want ik ben niet van het voorbereiden, wat ik niet bij me heb op vakantie, dat koop ik daar dan toch gewoon? Ik zorg dat ik op tijd op schiphol ben en verder is het een kwestie van genieten.
Een dag van een doorsnee vakantie: ik slaap uit, ik ga ontbijten, ik ga in de zon liggen met een boek, ik val in slaap, ik ga een stukje wandelen langs het strand of over de boulevard, ik ga een uurtje liggen, ik ga in bad, ik ga uit eten, ik ga zitten met een boek, ik val in slaap en ga naar bed.
Na 10 dagen ben ik zo goed als nieuw en kan ik er weer een heel jaar tegenaan, met pech 2 of 3 jaar.

Nu ga ik op vakantie met kinderen.
Niet alleen heb ik ineens de drang dat het hele huis, inclusief hun kamers compleet aan kant moet, ik ben ook al weken bezig met het feit of ze wel genoeg zomerkleding hebben, met het speuren naar leuke vakantieboeken, goedkope oordopjes omdat die krengen toch altijd kapot gaan of je er nou een tientje of drie tientjes voor betaald en niet te vergeten: veertien verschillende soorten zonnebrandcreme uitzoeken, want als dan dat.

Deze vakantie kan ik niet uitslapen, de kinderen zijn om 7 uur wakker.
Deze vakantie is rustig een boek lezen en daarbij in slaap vallen uitgesloten, de kids bij het zwembad moeten in de gaten gehouden worden.
Tussendoor een uurtje liggen? Vergeet het maar, spelletjes doen en lummelen in het water.
Laat ontbijt? Nee ontbijt en lunch, met bruine boterhammen.

Dit wordt een vakantie als nooit tevoren en ik heb er zin in!
Ik ga nog nooit zoveel wakker zijn in een vakantie en ik ben benieuwd wat anderen nou meemaken zo overdag op een vakantiebestemming. Misschien ga ik wel wat van het eiland zien nu ik er voor de 11e keer ben.. je weet maar nooit.

Oh en als ik terug kom ben ik twee weken niet bereikbaar.. even bijslapen ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je