{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op vakantie als alleenstaande mama?

Afbeelding blog 'Op vakantie als alleenstaande mama?' Achtergrond blur afbeelding

Sinds kort ben ik gescheiden. Ik wil graag met mijn kids van 3 en 9mnd op vakantie. Maar wat ga je dan doen als alleenstaande mama? In Nederland weet je het nooit met het weer, een beetje lekker weer is wel fijn! Ik vind het wel leuk om ergens heen te gaan waar andere kinderen zijn zodat mijn oudste fijn kan spelen en ik ook wat aanspraak heb met andere ouders.

Heb ik nou een luxe probleem? Na de afgelopen turbulente tijd wil ik gewoon graag weg met mijn kids Hoe doen andere alleenstaande moeders dat?  Waar gaan jullie heen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je