{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op stap met een dreumes en een baby

Afbeelding blog 'Op stap met een dreumes en een baby'

"Oke, hoe gaan we dit doen?"..

Als ik alleen ben met de kids en ergens heenga voel ik me net een pakezel. Maxicosi, mijn dochter moet nog getild worden, de reistas en mijn eigen tas niet te vergeten. Laat staan als ik ook nog een campingbedje mee moet sjouwen. Het zijn gigantische drempels waar ik elke dag tegenop zie.

Als ik op pad wil met de kinderen dan heb ik een strak schema hoe ik dit aan ga pakken, ze beide kant en klaar krijg op tijd en dan nog is het de vraag: "Welke kinderwagen?"
Ik heb een tweelingwagen maar die is erg oud (geen geld voor een nieuwe), en de zitstoel van hailey zit meer geklemd dan vast omdat de maxicosi er eigenlijk niet op lijkt te passen. DUS die gebruik ik zo min mogelijk. Daarnaast kom ik daar de bus niet mee in, dan moet ik te veel kiepen. Wel heb ik nog een 1 persoonswagen, een soort buggy en dan kan ik mijn zoontje van 2 maanden in de draagzak dragen. Ook kan ik mijn dochter aan de hand een stukje laten lopen en de kleine in de kinderwagen of draagzak. Maar een draagzak is ook niet goed om te lang te gebruiken voor de heupjes, en mijn dochter kan nog niet zo lang lopen (ze is 13 maanden). Eigenlijk te veel keus. Mijn zoon en dochter zijn inmiddels 17 kilo bij elkaar en dat lukt me steeds slechter om te tillen.

Ik ben blij als zoonlief rechtop kan zitten, dan kan ik in de tweelingwagen allebei de zitjes zetten dan staat het wat stabieler.

Zucht. Nog even volhouden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je