{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op oudjaars dag bijna een oog kwijt

Gistere was een drukke dag, het was gezellig. Echter had ik een klein ongelukje..

Afbeelding blog 'Op oudjaars dag bijna een oog kwijt' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren kwam het dochtertje van een van mijn beste vriendinnen even een paar uurtjes spelen! Het was super leuk en mijn zoontje wordt altijd zo anders als zij er is, op een positieve manier! Volgens mij zijn ze echt de beste vrienden en ze spelen altijd zo zoet en lief saampjes. 

Het was de eerste keer dat ik 3 kinderen in huis had terwijl ik alleen thuis was. Gelukkig gedroeg iedereen zich op en top en waren er geen driftbuien. 

Ze hadden samen hun eerste lunch date. Mijn zoontje at opeens zijn korstjes op, haha! Het zag er zo schattig uit.

PicsArt_1451650386431_1451651180.jpg

Na het eten gingen ze lekker spelen. Het aantal speelgoed dat wij in huis hebben is niet normaal vergeleken met de ruimte die ze hebben om op te spelen. We hebben zoooo veel blokken,en zo veel verschillende. ALLES lag binnen een paar minuutjes over de vloer. David vind het sowieso leuk om rotzooi te maken en voor zijn vriendinnetje was alles natuurlijk weer nieuw, dus die deed vrolijk mee. De auto garage was vandaag favoriet. Meneertje kon OPEENS wel heel goed delen! 

PicsArt_1451651343837_1451651402.jpg

Nadat ik alles al 3x door de kamer had zien gaan en alles al dwangmatig voor mijn gevoel 1.000x had opgeruimt besloot ik dat het tijd was op lekker aan tafel te gaan tekenen ofzo. Ze hadden net koekjes gegeten dus overal lagen kruimels, leer mij kennen.. Dus ik opruimen, schoonvegen, stofzuigen! Gelukkig vermaakte meneer en mevrouw zich met mijn kleinste. Lekker dansen!

PicsArt_1451650436518_1451651600.jpg

Toen was het moment daar! Lekker tekenen! Ik weet zeker dat de lezers van mijn blog aan de titel vast dachten dat het met vuurwerkt te maken had, dat mijn oog bijna kapot was.. Pffff, het volgende wat verschrikkelijk..  

Meneer en mevrouw maakte prachtige tekeningen. Ik moest appels, hartjes en huisjes tekenen en die kleurden zij dan prachtig buiten de lijntjes in. Mevrouw was klaar met haar tekening en wilde hem aan haar mama geven als die haar op zou komen halen. 'Dat is goed!' zei ik, 'Zullen we jou naam even op je tekening schrijven?'. Mevrouw knikte. Ik gaf haar een potlood aan in haar rechter hand, knielde naast haar en toen ik het potloodje wilde lijden in de lijntjes van haar naam.. PATS!!! Mijn zoontje was opgestaan en had denk ik uit jaloezie, zijn potlood recht in mijn oog gestoken. OMG ik dacht serieus dat ik blind was.. Mijn oog zat dicht en als hem probeerde te "bewegen" voelde ik allemaal, ik denk vliesjes ofzo, verkeerd zitten. Ik zag niks en het deed vreselijk pijn. Ik dacht dat ik flauw ging vallen en ik kon niks uitbrengen. Ik liep naar een spiegel, keek nog even snel naar meneer en mevrouw. Ze hadden niks door omdat ik niet gegilt had en waren lekker verder aan het tekenen. Ik durfde niet in de spiegel te kijken.. Maar ik deed het toch. Ik had ondertussen weer iets wat leek op een "plop" gevoel gehad en de vliesjes en dingentjes schoten recht, waar door ik mijn oog kon openen. Hij was knal rood en nat maar gelukkig niet zo ernstig als het had gevoelt. Ik ondekte het puntje waar de potlood me geraakt had, net buiten de bruine iris in mijn oog. 

Ik heb volgens mij zo'n geluk gehad.

PicsArt_1451650862356_1451652359.jpg

Straffen had geen zin meer, meneer had geen idee en we waren onderhand 10 minuten verder voordat ik weer rustig was.

Het was wel echt super beangstigend.

Verder is alles goed en leuk verlopen hoor! We hebben een mooie jaarwisseling gehad met veel van onze vrienden. Het was goed gezellig, de kids genoten van de lichtjes in de lucht (niet de knallen, haha!). Mijn oog voelt vandaag nog beurs, maar ik ben in ieder geval niet blind. 

Ik hoop dat iedereen hier ook een mooie jaarwisseling heeft gehad! En er zonder kleer scheuren van af is gekomen! <3

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je