{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oooh het is bijna zover....

Oh man, nog maar 8 nachtjes slapen en ons kleinste kindje wordt alweer 1! Echt uit de baby tijd... Nog 15 nachtjes en ons meissie is 4!

Afbeelding blog 'Oooh het is bijna zover.... '

Wat vind ik dit gek! Straks ben ik mama van een mannetje van 1 en een dochter van 4. Zo raar! Wij hebben besloten niet nog een kindje proberen te krijgen dus dat kleine komt nooit meer terug. Enerzijds wil ik daar heel verdrietig om zijn en anderzijds denk ik "2 gezonde mooie kids! wauw!" Ik ben blij met het leven dat wij samen hebben. Straks ben ik een mama op het schoolplein, en voor ik het weet zal mijn mannetje ook gaan lopen.

Mijn meissie kan niet wachten naar school te gaan. Ze heeft al proef gedraaid, nu een weekje vrij en dan mag ze weer. Trots als een pauw is ze! Ze heeft ook wel lang moeten wachten hoor. Al sinds ze 2,5 is vraagt ze al wanneer ze nou eens naar school mag. En nu is dat moment al daar! Ze heeft alles al helemaal uitgepland voor haar verjaardag, met name wat ze wilt hebben. Dat is ook zo'n fase... Ik wil, ik wil, ik wil, hebben hebben hebben. Herkenbaar?

Ons ventje begint te praten. Ik was vergeten hoe aandoenelijk dat is. Mama! ooh mijn hart sprong ervan toen ie het zei. Ook de tweede keer is weer zo bijzonder. Ik ben benieuwd hoe hij straks praat. Of het net zo'n kletskont wordt als zijn zus en zijn moeder of toch rustig als papa.

Tegelijkertijd gaat deze mama iets voor zichzelf doen, voor haar gezondheid en dat mag ook! Mooie tijden gaan we tegemoet. Niet 1, 2 maar 3 mijlpalen.

Kleine man wordt 1 op 1 november, kleine madam wordt 4 op 7 november en mama gaat voor haar nieuwe leventje op 26 november.

Nog meer mama's met mijlpalen hier?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je