Snap
  • Mama
  • post

Ook op zoek naar meer financiële ruimte?

Onafhankelijk Distributeur Biologisch Warme Drankjes

Als jonge ouders nog volop in hun bloei en groei, zijn mijn man en ik Onafhankelijk Distributeur geworden in verkoop van Biologisch Warme Drankjes. Hiermee hebben wij meer financiële ruimte in ons leven gecreeërt waardoor we extra vakantie kunnen nemen.

Ben jij geïnteresseerd in een (bij)baan als Onafhankelijk Distributeur? Wil je vanuit huis werken? Je eigen netwerk opbouwen? In contact komen met mensen? De extra ruimte voor je familie/gezin creeëren? Dit is dan je kans en mogelijkheid.

Blog / mail naar ildriana@gmail.com voor meer informatie.

Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen op mijn persoonlijke website http://ildriana.organogold.com/r/NL/DU/

Heb je het financieel ruim en je bent op zoek naar gezonde producten voor de gehele gezin?

Hierbij een overzicht van de producten:

• OG Gourmet Black De donkere bittere smaak en diepe aroma van vers gezette koffie, doordrenkt met 100% Biologisch Ganoderma.

• OG Gourmet Mocha De combinatie van de beste cacao en koffiebonen met 100% Biologisch Ganoderma brengt ons het “vloeibaar toetje in een kopje”.

• OG Gourmet Latte De rijke en romige smaak van latte, gemaakt met hoge kwaliteit Arabische bonen met 100% Biologisch Ganoderma.

• OG Gourmet Hot Chocolate Een unieke mix van fijne, rijke chocolade smaak en 100% Biologisch Ganoderma, een drank waar iedereen van kan genieten.

• Organic Green Tea De rustgevende en smaakvolle karakter van Groene Thee gecombineerd met de voordelen van 100% Biologisch Ganoderma

Wekt het je interesse op? Wil je eerst proeven? Stuur een bericht op naar ildriana@gmail.com met je adresgegevens, zodat ik een sample kan opsturen.

10 jaar geleden

nee inderdaad!

10 jaar geleden

Lijkt mij niet helemaal de bedoeling van deze site!