{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ook ik doe mee #vansnotnaarhot

Sinds een week is de hot mama challenge gestart. Op fb is een groep waarin duidelijk wordt wat de bedoeling is.

Afbeelding blog 'Ook ik doe mee #vansnotnaarhot'

IMG_2265.JPG

De Hot Mama Challenge is gestart door een aantal mama bloggers en in het leven geroepen om onszelf (moeders) weer sexy te gaan voelen.

Deze challenge is voor mij perfect getimed. Ook ik ben sinds augustus bezig om van een verslonsde moeder met een paar kilootjes meer weer een vrouw te worden waar ik trots op ben. Ik merkte dat ik na de zwangerschap erg genoot van het moeder zijn maar mijzelf daarin enigszins vergat. Zo kwam ik steeds meer aan en werd ik steeds ontevredener met mijn lichaam. Dit zorgde er weer voor dat ik het steeds minder leuk vond om mij mooi aan te kleden of iets aan mijn uiterlijk te doen. De vicieuze cirkel was gestart. In augustus besloot ik het roer om te gooien. Ik ben gaan sporten en op mijn eten gaan letten en dit had gelukkig effect. Ondertussen ben ik 9 kilo afgevallen en voel ik mij zoveel beter in mijn lichaam dat ik het weer leuk vind om mij mooi te maken en iets nieuws te proberen. 

En toen kwam dus deze challenge op mijn pad. De eerste opdracht, de opdracht van deze week is deze: Challenge #1 - Selfieeeeeeeeee!! de challenge van vandaag luidt: Kleding... We beginnen makkelijk. Nog even lekker jezelf blijven, maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit. Net een beetje netter en gekleder dan je normaal doet. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de ‪#‎vansnotnaarhot‬ deel op deze post je leukste selfie van deze challenge.

Zo gezegd zo gedaan. Ik heb een jurkje uit de kast getrokken wat ik al lange tijd niet aangedaan had en heb daar een strak bolero achtig truitje over heen aan gedaan. Normaal ben ik vooral van de wijde vesten maar daar komt mijn nieuwe figuur natuurlijk niet zo mooi in uit. Dus dinsdag besloot ik eens mijn figuur te tonen op mijn werk. Hier kreeg ik dan ook meteen complimenten over. Eerste challenge geslaagd zal ik maar zeggen.

Nu hoef je dit maar één dag te doen bij deze opdracht maar de kern die ik hieruit haal voor mijzelf is dat ik weer wat vaker wat langer stil moet staan bij wat ik aantrek en niet elke keer voor de oude vertrouwde outfits moet gaan. 

Ik moet toegeven dat ik vandaag weer een van mijn favoriete wijde truien aan heb maar vandaag ben ik toch vooral thuis. Morgen zal ik weer mijn best doen om iets verrassend uit de kast te trekken.

Ik ben erg benieuwd naar de challenge van volgende week en zal jullie hier op de hoogte houden van de opdrachten en hoe ik deze interpreteer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je