{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ook ik doe mee met deze leuke 10 weetjes

Ik loop niet snel mee, maar deze vond ik toch wel errug leuk, dus ik wandel gezellig met mijn MamaPlaatsbloggers mee.

Afbeelding blog 'Ook ik doe mee met deze leuke 10 weetjes' Achtergrond blur afbeelding

Dus ook hier 10 dingen die je nog niet wist over mij en mijn gezin. Wist je bijvoorbeeld dat...

1. … ik een import Brabander ben? Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Op mijn 21ste ben ik vanwege de liefde verhuisd naar het mooie 's-Hertogenbosch. Inmiddels woon ik alweer drie jaar met heul veul plezier met mijn gezinnetje in een durp onder de rook van 's-Hertogenbosch. Oh, en een Amsterdams accent? Die heb ik echt niet (meer)!

2. … ik met een zwangere buik van 30 weken in een mooie donkerpaarse met zwart geweven jurk van enorme strik voor het altaar stond? Op het moment van ons jawoord, schopte onze kleine vent ter goedkeuring tegen mijn buik.

3. … zo'n 2 jaar geleden mijn functie kwam te vervallen? Onwijs verrot, maar stiekem ook wel fijn. Hoewel ik het er enorm gezellig had met mijn lieve collega's, vond ik het werk niet uitdagend genoeg meer. Het lef om zelf op te stappen had ik ook niet. Nu werd het voor mij besloten. Ik heb bewust een jaar thuis gezeten om extra veel tijd door te brengen met mijn kindjes (ze zijn zo snel groot). Inmiddels heb ik mijn droom waar kunnen maken: mijn eigen tekstschrijfbureau is een feit. En daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje gestart om o.a. mijn haakwerk en geboorteschilderijtjes te verkopen.

4. … ik uit een zogenoemd 'groot' gezin kom? Ik heb een oudere broer, een jonger zusje en een broertje. Inmiddels is onze familie met de komst van mijn kinderen en de tweeling van mijn zusje weer wat groter geworden. Supergezellig!

5. … de thuisbevalling van mijn Kleuter 8 uur heeft geduurd? Het ging heel vlot en ik mocht hem zelf aanpakken. Wauw, geweldig! Dat wilde ik bij mijn Diva ook. Alleen lukte dit niet. Na 2,5 uur weeën, had ik volledige ontsluiting. 1 minuut en een perswee later, vloog ze eruit. Ik kon nog net haar voeten beetpakken.

6. … ik het hele gedoe om Zwarte Piet hartstikke beu ben? En ik daarmee alles heb gezegd?

7. … onze Kleuter stiekem wel een beetje 'verliefd' is op zijn juf?. Hij heeft al aan haar gevraagd of ze een keer bij hem wil komen spelen. De juf straalde toen hij dat vroeg. En laatst had hij een heel leuk gesprek aan zijn speelgoedtelefoon. Toen hij had 'opgehangen' vroeg ik hem wie dat was. Vol trots en glinsteroogjes zei hij: “Dat was juf E.”

8. … je me 's nachts wakker kunt maken voor: Niets! Als ik slaap, dan slaap ik. Zelfs als we midden in de nacht op moeten staan omdat we het vliegtuig moeten halen om op vakantie te gaan, draai ik me gerust nog een keer om en trek het deken lekker over me heen.

9. … ik mijn kinderen leer dat het niet netjes is om zomaar boeren en scheten te laten? Maar dat we stiekem wel eens een wedstrijdje doen wie de hardst een boer kan laten. En daar zijn Kleuter en ik errug goed in. Diva kan er trouwens ook wat van!

10. … ik het in mijn verhalen altijd heb over 'Kleuter' en 'Diva'? Meerdere malen heb ik de vraag gekregen of ze echt zo heetten, Want dat zijn toch geen namen voor een kind? Uhm, nee hoor. Mijn kids hebben heel normale namen. Maar vanwege een klein stukje privacy heb ik ze Kleuter en Diva genoemd. Kleuter heet gewoon Lars en Diva luistert naar de naam Fenna.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je