{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze sinterklaarviering

De sinterklaasviering hebben we gister gevierd!

Afbeelding blog 'Onze sinterklaarviering'

Wij vierden gister het sinterklaasfeest, mijn zus uit eindhoven was erbij en mijn tante. En natuurlijk opa en oma, mijn man en ik en mijn dochter Elif.

We hadden stiekem de zak met cadeautjes en de mand boven op zolder gezet met de deur van het balkon half open, wat pepernoten ernaast gegooid en het tafereeltje was klaar! Om 3 uur smiddags begonnen we en ze ging met papa naar boven om te kijken of piet al wat had gebracht. Ze was zo blij toen er heel wat cadeaus stonden! Dus alles mee naar beneden genomen en het feest kon beginnen, een mooie pepernotentaart en meer lekkers stond klaar de thee en koffie ook (en natuurlijk de zelfgemaakte pepernoten van eerder die dag). Ik had het dit jaar heel netjes gehouden, vind al die grote en dure cadeaus grote onzin, vooral nu ze nog zo klein zijn en tevreden zijn met kleine dingen. Een natuurlijk roze houten make-up tafeltje, 2 setjes met poppetjes en diertjes, een chocoladeletter, 1 puzzel een spel en 2 boekjes, een Dora pyama en slofjes. Dit vond ik meer dan genoeg en zelfs met deze 'kleine' hoeveelheid wist ze even geen raad. Ze bekeek de cadeaus niet goed en ging snel het volgende uitpakken. Gelukkig had ze toen we klaar waren de rust om alles is goed te bekijken. Weer heel wat indrukken erbij, lekker gegeten en vroeg naar bedje. Vandaag heeft ze dus wat ingehaald en echt de hele dag met haar nieuwe spulletjes gespeeld. Ik genoot er zo van! Hoop dat jullie allemaal een leuk sinterklaasfeest gaan hebben en/of al gehad hebben!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je