Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

Onze sinterklaarviering

De sinterklaasviering hebben we gister gevierd!

Wij vierden gister het sinterklaasfeest, mijn zus uit eindhoven was erbij en mijn tante. En natuurlijk opa en oma, mijn man en ik en mijn dochter Elif.

We hadden stiekem de zak met cadeautjes en de mand boven op zolder gezet met de deur van het balkon half open, wat pepernoten ernaast gegooid en het tafereeltje was klaar! Om 3 uur smiddags begonnen we en ze ging met papa naar boven om te kijken of piet al wat had gebracht. Ze was zo blij toen er heel wat cadeaus stonden! Dus alles mee naar beneden genomen en het feest kon beginnen, een mooie pepernotentaart en meer lekkers stond klaar de thee en koffie ook (en natuurlijk de zelfgemaakte pepernoten van eerder die dag). Ik had het dit jaar heel netjes gehouden, vind al die grote en dure cadeaus grote onzin, vooral nu ze nog zo klein zijn en tevreden zijn met kleine dingen. Een natuurlijk roze houten make-up tafeltje, 2 setjes met poppetjes en diertjes, een chocoladeletter, 1 puzzel een spel en 2 boekjes, een Dora pyama en slofjes. Dit vond ik meer dan genoeg en zelfs met deze 'kleine' hoeveelheid wist ze even geen raad. Ze bekeek de cadeaus niet goed en ging snel het volgende uitpakken. Gelukkig had ze toen we klaar waren de rust om alles is goed te bekijken. Weer heel wat indrukken erbij, lekker gegeten en vroeg naar bedje. Vandaag heeft ze dus wat ingehaald en echt de hele dag met haar nieuwe spulletjes gespeeld. Ik genoot er zo van! Hoop dat jullie allemaal een leuk sinterklaasfeest gaan hebben en/of al gehad hebben!

10 jaar geleden

Ja donderdag krijgen ze sinterklaas op school, dus ben stiekem wel blij dat we het zaterdag hadden gevierd..beetje druk anders ;-)

10 jaar geleden

Leuk, hoor! Hier moeten ze nog even wachten tot donderdag..

10 jaar geleden

Wat leuk om te lezen dat je zo'n leuke sinterklaasviering hebt gehad! Wij hebben vandaag bij opa en oma Sinterklaas gevierd. Mijn dochter Jasmijn vond het geweldig!

10 jaar geleden

Zo te horen hoeft Elif zich de komende tijd niet te vervelen ;-)