{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze relatie, een slechte film?

Nu bijna 4 maanden later is de situatie nog hetzelfde. Continue een toneelstuk spelen tegenover anderen dat alles koek en ei is. Om vervolgens thuis te komen en nog steeds in dezelfde situatie te zitten. Hij weet nog steeds niet wat hij wilt met onze relatie. En ik? Ik weet het inmiddels ook niet meer. Trekken aan een dood paard is het inmiddels geworden. Ik wil wel, maar krijg hem niet mee. wat doe je dan? Zet je hem maar buiten de deur, zo van je komt maar terug als je een keus hebt gemaakt of anders helemaal niet? Geef je "zomaar" 10 jaar relatie op? Maar ja wat dan? Er zal toch iets moeten gebeuren binnenkort, want ik trek het ook niet meer. Voor de kinderen ga ik door, maar het liefst, kruip ik onder de wol en ga ik slapen net zo lang totdat alles weer ok is....

Afbeelding blog 'Onze relatie, een slechte film?' Achtergrond blur afbeelding
's avonds laat, we zitten in bed. "ik zit in de knoop met mijn gevoelens, ik weet niet of ik nog van je houd en door wil met onze relatie" BAM, die kwam hard aan. Ik kijk naast me daar ligt mijn jongste trots, slechts 2,5 week oud. Wat is dit? Een slechte film? Wat overkomt mij nou? In één minuut staat mijn wereld op zijn kop, mijn lief, de vader van onze twee kinderen weet ineens niet meer of hij nog van me houdt? Nu bijna 4 maanden later is de situatie nog hetzelfde. Continue een toneelstuk spelen tegenover anderen dat alles koek en ei is. Om vervolgens thuis te komen en nog steeds in dezelfde situatie te zitten. Hij weet nog steeds niet wat hij wilt met onze relatie. En ik? Ik weet het inmiddels ook niet meer. Trekken aan een dood paard is het inmiddels geworden. Ik wil wel, maar krijg hem niet mee. wat doe je dan? Zet je hem maar buiten de deur, zo van je komt maar terug als je een keus hebt gemaakt of anders helemaal niet? Geef je "zomaar" 10 jaar relatie op? Maar ja wat dan? Er zal toch iets moeten gebeuren binnenkort, want ik trek het ook niet meer. Voor de kinderen ga ik door, maar het liefst, kruip ik onder de wol en ga ik slapen net zo lang totdat alles weer ok is....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je