{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze eerste vlog!

Jahoor, het is echt!

Een poosje geleden vroeg ik op Instagram naar jullie mening: vloggen of niet vloggen? Bijna iedereen zei ja, zolang het maar bij mijzelf zou blijven. Precies wat ik ook wilde en wat ik op Instagram laat zien. Niet alleen maar de mooie dingen, niet alleen maar een opgeruimd huis en vooral geen roze wolk. Zo is ons leven en dat mag gezien worden! Zo is het tenslotte bij heel veel ouders :) En ik schep graag herkenning. Dus zijn wij het enige chaotische gezin met een peuterpuber of doen jullie vrolijk mee?

Liefs,
Erin (@miniliefde)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je