{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze eerste bestemming!

Rondreis door Europa

Afbeelding blog 'Onze eerste bestemming!' Achtergrond blur afbeelding

We waren de reis in mijn laatste post dus begonnen. Dit was van korte duur, want we waren (gelukkig) nog niet op de snelweg toen Noa riep dat we Grote Beer vergeten waren. Om ons ellenige uren te besparen zijn we hem nog maar even gaan ophalen ?. Poging nummer twee van onze reis dus:

Onze eerste bestemming is uiteindelijk Berdorf, Luxemburg geworden. Een klein dorpje vlak over de grens met Duitsland. Een kleine maar leuke camping met een fijne speeltuin naast onze plek voor Noa. Erg fijn voor ons, want dan kunnen wij lekker bij de tent blijven zitten met Hanne op een kleedje.

De reis ging de eerste uren vlotjes! 2 slapende kinderen op de achterbank. Deel twee van de reis (wat gelukkig nog maar een uur duurde) was een miniconcert van mij en mijn man. Ons repertoire bestond uit Baby Shark, Berend Botje en Olifantje in het bos ?. Uiteindelijk zijn we gered door de Teletubbies! Ik ben niet zo van de tablet, maar in de auto tijdens een lange reis is het ideaal voor het laatste moeizame uur.

Na veel zon onderweg kwamen we aan met regen en onweer (wat overigens niet alleen de weersomstandigheden beschrijft ?). De vouwwagen stond gelukkig snel! Helaas waren we ons bedhekje vergeten, dit ondanks mijn vele lijstjes ?, om met Hanne veilig te kunnen slapen. Dit betekende dus snel nog even een babywinkel opzoeken (en mezelf meerdere keren voor m'n kop slaan). We slapen namelijk in het ene bed met z'n drieën en dan Hanne aan de buitenkant met zo'n bedhekje van gaas zodat ze er niet uit kan rollen. Zo kan ik fijn liggend de nachtvoedingen doen en ligt ze net als thuis vlak bij me. In de het andere bed slaapt Noa. Meestal komt ze gedurende de nacht tussen mijn en mijn man in liggen of mijn man verhuist naar het andere bed.

Nu we echt begonnen zijn aan onze reis kunnen we hopelijk lekker gaan genieten. Noa vermaakt zich in ieder geval super, al heeft ze nu wel echt haar middagslaapje nodig. Helaas wil ze dit niet en valt ze alleen in de auto nog in slaap. Met als gevolg een oververmoeide peuter die toch met alle kindjes wil blijven spelen maar constant valt, zich stoot en haarzelf in de weg zit. Om dan uiteindelijk op mijn schoot in te storten en gelukkig heerlijk de nacht (zo goed als) door te slapen.

Binnenkort meer over de eerste dagen van onze reis en onze uitstapjes. Anders wordt dit wel een heel lang verhaal haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je