{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onverwachts de deurbel

Tringggg...De deurbel, en je kijkt om je heen en denkt ; Ik hoop maar dat het geen visite is.

Afbeelding blog 'Onverwachts de deurbel' Achtergrond blur afbeelding

Kennen jullie dat? Dat onverwachts je deurbel gaat en je toch echt geen postorderbedrijf ziet langsrijden. 

Soms vraag ik me af hoe al die geweldige moeders dat doen, Hun kinderen altijd schoon fris en netjes en hun huis alsof er nooit gespeeld word en nooit wat word gedronken of gegeten. 

Werkelijk waar, Als ik soms om me heen kijk zie ik een peuter die denkt dat ze in de dierentuin is in huis rondrennen en dan hebben we de baby nog die over het algemeen in de box ligt te slapen ( Oh, wat een slechte moeder) .

Laten we dan niet beginnen over de gang waar meestal een vuilniszak staat die weggebracht moet worden maar waar we beide overheen stappen.

Een wasmand in de keuken ( Tsja, we wonen nou eenmaal klein) die overstroomd van kleding en beddengoed.

Een salontafel die meestal bezaaid is met een beker drinken die nat is aan de onderkant waardoor er kringen op zitten en een koudmkoffiekopje met halve inhoud omdat ik alweer met 10 dingen tegelijk bezig ben.

Het speelgoed wat overal ligt want tsja, een tent bouwen van het wasrek is natuurlijk hartstikke leuk en dan kun je meteen erin picknicken met heel de nijntje famillie.

Komen we tot slot nog in de keuken waar vaak vaat staat bij gebrek aan een afwasmachine, een gasstel die ook al is die schoon er vies uitziet. ( Maar het leek zo mooi allemaal op de plaatjes met de aanschaf) 

Gelukkig hebben we dan altijd nog de slaapkamers waarvan de deur dicht kan en die niemand ziet want sommige mensen bezitten een stoel waar je je kleding oplegt. Ik bezit zo'n vloer.

En dan s'avonds als ik mijn instragram nog een keer bekijk, vraag ik me elke keer weer af hoe al die mensen zo'n mooi opgeruimd en schoon huis kunnen hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je