{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ontploft in mijn handen

Thuis gekomen pakte ik het gratis kinderservice uit mijn tas en wat toen gebeurd...

Afbeelding blog 'Ontploft in mijn handen'

Bij de kruidvat krijg je bij een bekend luiermerk een heel leuk kopje met een ontbijtbordje. De vrouw voor mij wilde hem niet dus vroeg de cassaire of ik hem wilde. "Tuurijk wil ik dat wel. Heel erg leuk!" Dus werd het aan mijn zoontje gegeven. Een leuk ontbijtbordje met het woord piloot erop en een leuk bekertje. Gemaakt van dat plastic wat je gewoon vijfduizend keer op de grond kan gooien. Gaat toch nooit kapot.

Thuis aangekomen wilde ik hem opruimen en trok de verpakking open. De plastic verpakking stond wel wat strak en ik kreeg hem moeilijk open. En toen....

Ik hoorde een korte knal en keek naar mijn handen die begonnen te bloeden. En daarna zag ik het bordje. Een groot deel van het bordje lag in duizend stukjes op de grond. Oké, het waren er geen duizend maar wel veel! En mijn handen zaten vol met kleine sneetjes. Van die gemene papercut sneetjes,

Handen gewassen en alles van het bordje bij elkaar geraapt. Foto gemaakt en kruidvat gebeld. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Ik kon gelijk een nieuwe krijgen. Ze zouden het voor mij achter leggen. Heel lief. Ook heb ik pampers gelijk gemaild. Daar heb ik nog geen reactie van gekregen. Ik ben benieuwd wat zij gaan zeggen.

Maar nu de grote vraag... hoe kan het dat het in mijn handen uit elkaar spatte? Wat was er gebeurd als ik hem op ooghoogte had opengemaakt? Ik ben benieuwd wat pampers zegt. Ik hou jullie op de hoogte!

Hebben jullie dit wel eens meegemaakt met een kinderproduct?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je