{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons lichtje

Afbeelding blog 'Ons lichtje' Achtergrond blur afbeelding

5 december 2018, een mooie dag om een kerstboom te gaan kopen!
Een echte, voor het eerst in 12 jaar! Al die tijd hadden we een (wel een mooie) kunstboom die vaak pas laat opgetuigd werd omdat ik er gewoon helemaal geen zin in had en er waren jaren dat er zelfs helemaal geen boom in de kamer stond.
Vorige jaar moest 'ie toch weer opgetuigd. We waren net uit het ziekenhuis en het zou Floris z'n eerste kerst zijn, dat kon niet zonder boom.
Dit jaar kon ik niet wachten. Het ging tegen m'n principe om voor 5 december, voor Sinterklaas, een boom in de kamer te zetten, maar op 5 december had ik tijd en ineens moest de boom er gewoon komen en zoals ik al zei, een echte.
Want in tegenstelling tot voorgaande jaren is deze periode er één van licht en is er geen ruimte voor donkere gedachten.
Ik heb dan ook voor het eerst echt zin om kerst te vieren en ik wil daarom zo intens en lang mogelijk genieten van onze boom.
Floris is inmiddels één jaar oud.
Als ik hem na z'n middagslaap mee naar beneden neem de kamer in en hij de opgetuigde kerstboom met al z'n lichtjes ziet, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht en dus ook op het mijne.
Kerst is zoveel mooier met Floris erbij...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je