{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons jaarlijkse feestje!!

De meeste mensen die ons er over horen, verklaren ons direct voor gek. Wij zelf hebben gister toch weer de grootste lol gehad!

Afbeelding blog 'Ons jaarlijkse feestje!!'

Deze blog gaat over mijn vriendinnen. Vroeger deden we altijd surprise met elkaar, maar toen iedereen wat ging settelen, vielen die dingen een beetje weg. 2,5 jaar geleden kregen we het er over dat het ons toch wel grappig leek om dit weer op te pakken. Wat hevig begon, werd al snel iets van; tja.. Wanneer is de tijd er voor? December is al een bomvolle maand en dan wordt dat vrij lastig om even een datumpje te prikken. Van het een kwam het ander en de "Zomersurprise" was geboren!

In November stuur ik de andere 6 een datumprikker door, en als er een datum bekend is, gaat lootjestrekker de deur uit. Dan zitten we in de app vol spanning, omdat iedereen het moet accepteren en daarna pas de lootjes rond gaan. Altijd spannend wie er op dat lootje staat! De voorpret is daarmee al begonnen.

Wat het ergste is, vele van ons beginnen de laatste dagen ineens hevig te knutselen, omdat onder druk presteren gewoon iets van ons is. Ook de laatste dagen in de app is het elkaar wat gek maken en kijken hoe ver iedereen staat. Ik kan je zeggen; ik was de zaterdagmiddag gelukkig klaar, nog net op tijd! Elk jaar zeg ik weer; volgend jaar begin ik op tijd, maar ja.. Ik ken mezelf er onderhand wel in.

We spraken al op tijd af, zodat we ook gezamenlijk een hapje konden eten. De zenuwen begonnen bij sommige toch wel toe te slaan, want het was erg spannend wat er over de ander gerijmd was en wat er allemaal in elkaar gezet was. 
En de avond was, zoals hij moest zijn. Het was gezellig, erg veel gelachen om de creaties en om de mooie rijmen die we voor elkaar gemaakt hadden. Na de surprise zijn we nog gezellig blijven bij kletsen en uiteindelijk was het weer tijd om naar huis te gaan. Iedereen tevreden, ook met de gevraagde cadeau's. Ik kan weer flink aan de slag met mijn nieuwe kookboek! En lekker ontspannen met mijn douchegel! :) Ik hoop dat we volgend jaar weer hetzelfde doen. 

Bovenstaande foto is de surprise die voor mij gemaakt werd, kon niet missen natuurlijk! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je