{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons geluk

Het heeft even mogen duren dat ik weer in de lucht komt. De aanschaf van een probook maakt het onmogelijk in te loggen op mamaplaats... en op mijn telefoon typen had ik even de kracht niet voor. Ik wil mama plaats vragen dit bericht niet te publiceren op fb. En ze heel Erg bedanken voor de gewonnen fietsstoel, wat een heerlijke mazzel is dat geweest.

Afbeelding blog 'Ons geluk'

Nu het al enige tijd geleden is dat ik in de lucht ben geweest even bedenken waar ik moet beginnen.
De overdracht van ons huis....

zoals jullie weten hebben wij mijn droompaleis gekocht waar ik vroeger van droomde. Mijn droompaleis is ons paleis geworden en we wonen er heerlijk. Onze privacy is even wennen. Voorheen het contact met de mensen op straat , nu het genot om het huis heen! Een verrijking van het leven. Het heeft even mogen duren voor ik mijn draai kon vinden gevoelsmatig maar ik geniet.
we hebben een geweldige moestuin aangelegd waar ik
geniet van het rommelen in de grond. Aardbeien , komkommers, aubergine en courgette, tomaten en een appelboom en een super schattige perziken boom en alles bloeit en groeit! Een heerlijk moment van de dag om even mijn moment te nemen op het moment dat ik spanningen op voel komen. Met onze lieve oude buren en vrienden hebben we het huis ingewijd. Alles keurig vooraf besproken met hen als het gaat over info verstrekken naar de familie en een geweldig feestje in onze “kasteeltuin”... een feestje tot diep in de nacht.
De avond voor het feest is de overdracht geweest en konden we de gordijnen verwijderen. Het huis was zichtbaar leeg. Niet heel veel later. Zeg een paar uurtjes kreeg mijn man het eerste bericht van mijn zwager “ wanneer zoutje ons vertellen dat je verhuizen ging en waarheen”. Toch die controle.
Mijn man heeft het gelaten ook met de reden dat we vooral benieuwd waren hoe hij aan zijn nieuwe nummer kwam. Geen stress..... ons nieuwe leventje had op dat moment geen ruimte voor stress. Na het feestje, de dag erna flink uitbraken heeft hij hem gebeld. Achter in de tuin was een ijsbeer duidelijk zichtbaar in de weer. De verheffing van zijn stem was hoorbaar en de boodschap heel duidelijk. Laat ons met rust. 3 dagen na het telefoontje kwam er bericht van politie. We moesten langs komen. Mijn schoonmoeder had haar zoon opgegeven als vermist. Die is gek was het eerste wat ik dacht... en hoe langer ik er over nadacht had ik ergens medelijden met haar ... niet medelijden in de vorm van schuldig ... maar medelijden in de zin van dat ze het zover heeft laten komen. De politie komt met een duidelijk verhaal. Het straat verbod wordt opgeheven omdat het verbod geldt voor ons oude adres. Bij de huidige woning is geen grond voor een maatregel. Het contactverbod blijft staan Er is besloten een officiële zaak te maken tegen aan door de dreigementen die zij geuit heeft.
met een redelijk goed gevoel zijn we naar huis gereden. Geen woorden aan vuil gemaakt.
rhuis aangekomen lees ik even snel mijn oude mailbox .... gillend door de kamer :IK HEB EEN FIETSSTOEL GEWONNEN. Intens gelukkig na zo een zwaar moment reageer ik op de mail. Uit voorzorg het adres van een vriendin doorgegeven want we zijn zuinig op ons nieuwe paleisje.... de vraag of we een blog of foto willen schrijven of sturen doet me ergens verdriet . Heel graag zou ik vol trots onze stoere man op de foto Willen zetten. Trots op hem hoe goed hij het doet en rustig hij is.. na alles wat er heeft plaatsgevonden. Ik kan zeggen dat hij met zijn lekkere billen al heel wat kilometers in zijn stoel
heeft gezeten. Gierend van het lachen, zwaaiend als een koning in zijn zetel “dag dag dag” tegen iedereen die
hij tegen komt.... heerlijke tijden en heerlijke momenten. Maar ook aan deze heerlijk rustige periode komt toch echt een abrupt einde.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je