Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

Online shoppen? Shopalike!

Zie jij met al die online winkels ook de bomen door het bos niet meer? Shopalike helpt je!

Hoera! de kinderbijslag is weer binnen. Oftewel: tijd om even ongegeneerd voor de kids te shoppen! Tegenwoordig shop ik bijna alleen nog maar online. Makkelijk vanuit je luie stoel en vaak een heel stuk goedkoper dan in een 'stenen' winkel. Geen gegraai in bakken voor koopjes en geen hopeloos gedoe met parkeren of jengelende kinderen.

Alleen is er één nadeel: tegenwoordig zijn er wel heel veel webshops, waardoor ik het overzicht toch echt een beetje begin kwijt te raken.

Gelukkig kwam ik bij toeval de website van Shopalike tegen; een grote verzamelsite voor verschillende categorieën, waaronder ook veel kinderspullen. Zo vind je op deze website onder andere spelletjes voor de kids, kinderkleding, knuffels en meubels voor de kinderkamer.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kinderkeukentje? Met een paar drukken op de knop vind je keukentjes in alle soorten en maten met daarbij de afbeelding, de prijs en de winkel waar dit keukentje te koop is. Of heb je misschien nog geen idee welke winterjas je voor je zoon of dochter moet gaan kopen? Zoek onder de categorie 'Kinderkleding' naar het geslacht van je kindje en klik vervolgens 'kinderjas' aan. De leukste kinderjassen verschijnen dan in één oogopslag. Erg handig voor mama`s die geen tijd hebben om uren ( online ) te shoppen.

Veel shopplezier toe gewenst!!

10 jaar geleden

Ja, het scheelt dat je tegenwoordig bijna overal gratis kunt retourneren.

10 jaar geleden

ik heb het gewoon terug gestuurd

10 jaar geleden

Nee, voor de kinderen paste alles wel, het was mijn eigen spul dat de verkeerde maat was.

10 jaar geleden

Dat is balen! Ik heb dat voor de kids eigenlijk nooit. En anders zet ik het op MP of stuur ik het terug.