{{ message.message }}
{{ button.text }}

Online shoppen

​Shoppen jullie in de winter ook vaker online? Zo, ja, waar?

Afbeelding blog 'Online shoppen' Achtergrond blur afbeelding

De laatste tijd heb ik het druk met een hoofdletter D. Werk, 2 kinderen en de hectische decembermaand is immers een behoorlijk pittige combinatie. Laat de jongste nu net dringend toe zijn aan een nieuwe winterjas! Haar huidige jas heeft ze van haar grote zus overgenomen, maar aangezien de jongste in verhouding een stuk langer is, is een maatje groter toch echt wel nodig. Bovendien trekt onze eigenwijze kleuter geregeld haar capuchon eraf ( omdat deze zo kriebelt…), niet heel handig met waarschijnlijk nog vele koude winterdagen in aantocht.

Tijd dus voor de zoektocht naar de ultieme winterjas voor dochterlief. Tot mijn grote verbazing hoefde ik eens een keer niet stad en land af voor iets nieuws. Met een paar drukken op de knop kwam ik via www.vd.nl al terecht bij het ideale exemplaar van het merk Frendz. Niet te duur, mooi om te zien ( met vrolijke sterretjes ) en ook niet geheel onbelangrijk: de capuchon is niet afneembaar!

Daarnaast vond ik voor mijn oudste dochter een prachtig rokje voor de feestdagen ( ook mooi voor het kerstdiner op school ) en heb ik mezelf verwend met het nieuwste boek van Isa Hoes. Meteen een goede reden om het af en toe eens wat rustiger aan te doen en me even terug te trekken met dit boek.

Ik laat mijn huispak voorlopig dus lekker aan en trotseer de kou eens niet. Waarom zou ik ook? Bij V&D betaal je vanaf 75 euro geen verzendkosten en kan je heel eenvoudig retourneren of ruilen bij ieder filiaal. Bestel je op een werkdag voor 21.00 u, dan heb je je bestelling al de volgende dag. Kortom: een aanrader!

Inmiddels heb ik de bestelling binnen en loopt mijn jongste meisje trots rond in haar mooie, warme winterjas die als gegoten zit. Mijn oudste zal er maandag, tijdens het kerstdiner op school, zeker feestelijk uitzien. Laat de winter nu maar komen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je