{{ message.message }}
{{ button.text }}

Online kinderschoenen kopen

Groeien de voetjes van jouw kind(eren) ook zo snel? Hier gaat het opeens wel heel hard. Aangezien goede kinderschoenen een behoorlijke hoge kostenpost is, is het handig om ook eens online te kijken. Laat de voetjes regelmatig in de winkel opmeten en kijk eens goed hoe bepaalde merken en/of modellen uitvallen. Het loont echt: ik maak weleens mee dat precies dezelfde schoenen in de winkel dubbel zo duur zijn als online.

Afbeelding blog 'Online kinderschoenen kopen' Achtergrond blur afbeelding
Groeien de voetjes van jouw kind(eren) ook zo snel? Hier gaat het opeens wel heel hard. Aangezien goede kinderschoenen een behoorlijke hoge kostenpost is, is het handig om ook eens online te kijken. Laat de voetjes regelmatig in de winkel opmeten en kijk eens goed hoe bepaalde merken en/of modellen uitvallen. Het loont echt: ik maak weleens mee dat precies dezelfde schoenen in de winkel dubbel zo duur zijn als online. Hier een lijstje:
  • www.sarenza.nl: op dit moment ook nog eens 20 % extra korting op de sale en bovendien geen verzendkosten. Ze verkopen hier merken als Sketchers, Lelli Kelly en Ugg.
  • www.kleertjes.com. Behalve heel veel kinderkleding zijn er op deze website ook diverse kinderschoenen te vinden van merken als Lief, Pinocchio en Timberland.
  • www.bambini.com: kijk eens op de sale voor originele, goede schoenen van Supertrash, Guess en nog veel meer. Ook voor mooie kinderkleertjes!
  • www.kinderkleding-tekoop.nl: hier hebben ze behalve erg leuke kleren ook kinderschoenen van Vingino en Retour.
  • www.ziengs.nl: alhoewel het een 'stenen' winkel is, hebben ze ook een leuke webshop met vaak goede aanbiedingen. Merken: Shoesme, Replay, Red rag. Op dit moment extra korting op Sale artikelen.
Shop ze!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je