{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongevraagde meningen om gek van te worden!

Alleenstaande moeders zullen dit vast herkennen. Die ongevraagde meningen of je nu wel of geen contact meer hebt met de vader van je kind.

Afbeelding blog 'Ongevraagde meningen om gek van te worden!'

Laat ik voor ik begin even kort mijn situatie uitleggen.

Ik word een alleenstaande moeder inmiddels 38 weken zwanger. Ik heb geen relatie maar ook volledig mijn ex (vader van m'n kind) uit mijn leven gezet en dus ook uit het leven van mijn kind. Dit omdat hij constant loog, manipuleerde en dan ja hoor z'n drugs gebruik belangrijker vind dan zn kinderen. Al meerdere malen aangegeven zonder enig succes kies ik uiteindelijk voor de veiligheid van mn kindje en ben ik weg gegaan. 

Nu het probleem iedereen die het maar zielig vind voor hem dat ie zijn kind niet ziet.

Ik word er letterlijk GEK van! Altijd die oordelen klaar alsof ze er met hun neus boven op hebben gezeten maar dan denk ik wat is belangrijker? Veiligheid van je kindje of iemand die vind dat ie met elk positief/negatief ding zijn eigen mag "trakteren" op een lijntje en joint?

Heb het meerdere malen aangegeven of ie er mee wilde stoppen maar nee liegen dat je gestopt bent en stiekem midden in de nacht uit bed gaan en een jointje roken.

Grenzen zijn bereikt en keuzes gemaakt en daar moet mee geleefd worden en zijn al die "goed" bedoelde meningen totaal overbodig. Het veranderd helemaal niets!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je