{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongemakkelijk: Gezellig met je vader aan het shoppen?

Oké, weet je wat me nu overkwam?! Nog even van bijkomen hoor... Afgelopen weekend met mijn vriend (binnenkort man) de stad in.

Afbeelding blog 'Ongemakkelijk: Gezellig met je vader aan het shoppen?' Achtergrond blur afbeelding

Ik wil al heel lang een nieuwe telefoon en mijn abonnement loopt ook bijna af. Technisch ben ik totaal niet, maar gelukkig mijn vriend wel! Dus samen op pad, terwijl ons kleine draakje op een feestje was in de tussentijd. 

Naar de telefoonwinkel, mijn verhaal gedaan en ik kon kijken voor een telefoon. De jongen die ons hielp moest ervandoor dus er kwam een man aan die het overnam. Hij kwam naar me toe en zei: ''Gezellig met vaders een telefoontje uitzoeken?''.

Ik keek nog achter me, of daar iemand stond en of hij mij wel bedoelt. Toen kon ik wel door de grond zakken (en hij hopelijk ook). Hij bedoelde mij. Mijn vriend is iets ouder, 8 jaar. En echt jong ziet hij er ook niet uit. Maar mijn vader? Oh My ....

We lachte het een beetje weg, maar hoe gênant. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je