{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onderdrukkende emoties..

God gives the hardest battles to his thougest soldiers. Mama met veel gemengde gevoelens...

Afbeelding blog 'Onderdrukkende emoties..' Achtergrond blur afbeelding

Dit is mijn eerste blog, heb zojuist een profiel aangemaakt.
Heb inmiddels al heel wat blogs gelezen op deze site en god.. wat zitten er veel herkenbare verhalen tussen!

Ik zelf heb afgelopen jaren heel wat ellende moeten meemaken, dat je je afvraagt als het beter gaat, wat het volgende ding is wat gaat gebeuren... Denk dat het niet veel nut heeft hierop in te gaan, echter dat het téveel was wat ik mee moest (en nog moet) dragen. Ik heb 2 kinderen binnen één jaar gekregen van 2 verschillende vaders, en beide (voor zover dat kan) waren niet gepland. Mijn eerste, een zoontje, kwam door de pil heen en mijn tweede, mijn dochtertje, kwam door het spiraaltje heen. Beide vaders wouden/willen er niets mee van doen hebben en dat loopt momenteel via rechtszaken. Dan kijk ik naar mijn kinderen, beide gezond, en denk ik bij mijn eigen hoe kán iemand nu niet zijn eigen kind willen zien of leren kennen..
Maargoed, ik heb inmiddels een geweldige vriend (Verloofde moet ik zeggen..) en hij is een geweldige papa voor de kinderen. We denken soms anders over de opvoeding, maar denk dat iedereen dat wel heeft nietwaar?

Voor mijn vriend ben ik verhuisd naar de achterhoek, gezien zijn (eigen) bedrijf hier zit. Het is moeilijk tussen de mensen te komen en ken dus ook niemand, op zijn familie na. Ik loop tegen veel dingen aan en zit hier behoorlijk mee. Mijn vriend weet er uiteraard ook al vanaf. Het punt is dat ik me ongelofelijk eenzaam voel en behoorlijk opgesloten. Vriendinnen zie ik weinig, omdat zij ook met hun kindjes zitten en hun slaapjes. Mijn dag bestaat eigenlijk uit het huishouden (met een poetslap, bezem en dweil achter de kinderen aan rennen, over hun rondslingerend speelgoed maar te zwijgen) en de kinderen verzorgen.
Ik ben 25 jaar en weet sinds 2 weken dat ik een ernstige nier ziekte heb (ziekte van Berger) en ben hierdoor dood moe.
De gehele situatie maakt het niet beter.. Ik solliciteer mij suf, maar het werk valt hier zo ontzettend tegen.
Ik merk dat ik dingen voor mijzelf moet gaan ondernemen, echter is een oppas niet te betalen.
Vraag me af hoe andere mama's dit aanpakken..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je