{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onderbuikgevoel

Afbeelding blog 'Onderbuikgevoel'

Zoals al eerder gezegd had ik de meest lieve, charmante, eerlijke man die er bestond. Tenminste dat dacht ik toen nog. Al na een paar maanden in onze relatie klopt er dingen niet. Kleine dingen,leugentjes om niks. Echt leugens die eigenlijk helemaal niet hoefde en die ik dan ook meestal maar liet voor wat het was.
Nadat onze relatie bekend was kwam hij direct bij mij wonen. We hadden het te gek samen, maar dat onderbuikgevoel bleef. Na een jaar zijn we verhuisd naar een nieuwe stad. Hij kwam uit deze stad en wilde graag terug. Ik zegde de huur op en ging met hem mee...
En toen raakt ik zwanger... geheel niet gepland. Ik schrok me een hoedje. Hij niet, was meteen blij. Ik had regelmatig last van 'cold feet'. Maar ik ging er toch voor! Nieuw leven.
Ondertussen maakt ik ook kennis met zijn ex vrouw die erg onaardig was. Wat ik niet begreep aangezien zij al uit elkaar waren voordat ik hem leerde kennen. Waarom dan zo onaardig. Dat vond ik toen raar. Maar als ik daar vragen over had, had meneer altijd een antwoord. De antwoorden die meneer gaf waren ook logisch en rechtvaardigde haar gedrag. Tuurlijk moest zij wennen aan een nieuwe partner van haar ex en een vrouw die ook bij haar kind in de buurt zou zijn. Als ik me in haar verplaatste begreep ik dat volkomen. Dus daarmee was het voor mij af. We hadden een heerlijke tijd, wel een moeilijke zwangerschap, maar dat hinderde niet. Tijden mijn zwangerschap was ik veel thuis en waren er toch af en toe weer rare dingen. Onverklaarbaar voor mij? Maar als ik ze aan meneer voorlegde.. Had hij fantastisch antwoorden en wist hij het zo te vertellen dat het eigenlijk mijn schuld was...Hoe kon ik aan hem twijfelen en wat erg voor hem dat hij een vriendin had die hem niet vertrouwde. Hij was dan enorm gekwetst en verdrietig dat ik hem dat aandeed. Ik kreeg dan spijt, twijfelde aan mezelf..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je