Snap
  • Mama

OMG, ik voel me super vereerd!

Wauw, ik mag dit niet onopgemerkt of ongezegt laten, vind ik! Bedankt MAMAPLAATS!!

Op deze "vroege" ochtend, nadat ik meneer en mevrouw van een fles en een schone luier heb voorzien, open ik mijn Facebook en BOEM! Staat daar een 3e blog van MIJ, gepost via de pagina van MAMAPLAATS. OMG, 3 in 1 week!! Ik voel me zo vreselijk mega vereerd, serieus, wauw!! 

Na het winnen van de Count your blessings wedstrijd vorige maand, sprong ik al een gat in de lucht! (Nog bedankt voor de leuke blokken prijs MAMAPLAATS! Er word ijverige mee gespeelt!) Ik had nog nooit in mijn leven iets iets gewonnen met iets dat ik zelf had gemaakt. Ik heb meteen mijn vriend gebelt, half in tranen van de verassing, haha!

Ik weet niet precies waarom ze massaal gepost worden maar ik hoop stiekem dat het is omdat jullie mijn schrijfstyl, ondanks mijn vele spelfouten (Dislectie, SORRY, SORRY!!), goed vinden :). 

Zoals ik al is liet vallen in blogs, en in mijn persoonlijke beschrijving staat het volgens mij ook, ben ik een boek aan het schrijven. Al zo'n 5 jaar lang.. Het is een heel moeilijk boek en ik moet super geconcentreerd zijn wil ik verder kunnen schrijven. Daarbij moet ik ook geinspireerd zijn en het liefst alleen, in een donkere ruimte met 1 kaars ofzo. Maarja, ik ben mama! Dus dit senario krijg ik niet voor elkaar, haha!

Iig, wat ik wil zeggen is BEDANKT! Dit voelt alsof jullie in mij geloven en geeft me extra zetjes het nog beter te doen, en mischien komt mijn boek wel af ergens in de komende jaren :) natuurlijk horen jullie het dan als 1 van de eerste!

Hier de blogs voor degene die nu nieuwsgierig zijn geworden:

Count Your Blessings

Eerbetoon aan mijn Broer

The first memories and beyond

No hair, Don't care!

THANK YOU. THANK YOU. THANK YOU!!! 

8 jaar geleden

Superleuk! Veel succes met het schrijven van je boek!

8 jaar geleden

Als ik een acceptabel aantal pagina's heb zal ik hier proef lezers vragen ;)

8 jaar geleden

Leuk om je enthousiasme te lezen enne: keep those blogs coming! (of schrijf anders je boek 'even' af ;) je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt!)

8 jaar geleden

Leuk!!! En nog gefeliciteerd met je winnende blog!