{{ message.message }}
{{ button.text }}

Omg dat is ZO extreem!

Ex!Treemmm!

Afbeelding blog 'Omg dat is ZO extreem!'

Ok dus iemand (jij misschien!) wil graag een dochter. Maar je leest van alles online over langzame en snelle zaadjes. Dat heb je geprobeerd misschien en je kreeg toch een jongen. Ja, verbaast mij niet. Heeft er namelijk niks mee te maken. 

Volgens vele mensen, die zich lekker anoniem achtten op internet, is het 'werkelijk belachelijk' om de wens te hebben voor een dochter. En eng. Ondankbaar ook. En zou je nooit zulke extreme dingen (denk hier even een duistere zware stem bij: Extreme. Dingen.) moeten doen om het geslacht te beïnvloeden. 

Extreme. Dingen. Wow. Ik ben nogal visueel ingesteld dus ik stel mij daar van alles bij voor. Uit een vliegtuig springen bv. ook met parachute, vind ik extreem. Vast ontzettend leuk (not for me). Maar ik zou van binnen best een beetje dood gaan. (Best. Een beetje.) Hey maar kijk er komen roze pufjes uit de voeten van de mannen op deze foto! Dat kan geen toeval zijn. Extreem. Roze. *Kijkt zwoel*

Wat is nog meer extreem? Voodoo! Ja! Ge maakt een poppetje naar jou gelijkenis en je propt daar een meisjesbaby in. Zou dat helpen? Het is wel extreem en dat is geslachtsbeïnvloeding toch? Vet extreem.

Naakt dansen onder een volle maan? Terwijl je chants uitroept. Extreem. Naar een kliniek in het buitenland gaan om daar een volledige IVF behandeling te ondergaan en daarna middels PGD het geslacht van elk embryo te onderzoeken en alleen meisjes terug plaatsen? Ook extreem. (Werkt overigens wel. Dus als je niet weet wat je met al dat geld moet doen!)

Is het beïnvloeden van het geslacht van je toekomstige kindje extreem? Moet je daar extreme dingen voor doen?

Neuh. Elke dag worden duizenden kinderen geboren. Zonder gekkigheid of extreme zaken. En dat zijn jongens of meisjes. Ook door die mensen die het allemaal zo ontzettend extreem vinden. Oei, zouden zij 'het geheim' kennen van wat er dan zo ontzettend extreem is? Ik kijk ineens heel anders naar ze 🤔 kan iemand dat beeld van mijn netvlies schrapen? Nu? Bedankt!

Wat is er dan zo extreem? Of bizar, of eng, of onnatuurlijk aan het beïnvloeden van het geslacht? Nou eigenlijk niks! Het is even een verandering in je dieet, andere voedingsmiddelen (die je, extreme kinkert die jij bent, bij de supermarkt haalt! Daredevil you!), iets meer of juist iets minder van je favoriete eten. Wat vitamines, allemaal natuurlijk. Misschien wat beweging erbij of juist niet. Je went er zelfs aan! Binnen een paar weken merk je dat het een tweede natuur is geworden. Dan wacht je enkel nog even af tot je groen licht van mij krijgt om te beginnen met *tromgeroffel* de conceptie! 

Moet dat extreem? Ondersteboven binnenstebuiten achterstevoren? Roze kaarsen op de achtergrond en 'girls just wanna have fun' van Cyndi Lauper op de achtergrond? Neh. Wéér niet extreem. Gewoon seks, daar kun je baby's mee maken. 

Klinkt doodeng of niet? En oh zo ontzettend extreem! Fiew! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je